AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan İstanbul Açıklaması: Mağdur Edilen Binali Yıldırım

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İstanbul seçimleri ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Yavuz, mağdur edilenin Binali Yıldırım olduğunu söyledi.

04.06.2019-12:24 - (Son Güncelleme: 04.06.2019-12:17)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, 23 Haziran'da yenilenecek olan İstanbul seçimleri ile alakalı olarak "Halk iradesini bu defa çok daha net biçimde ortaya koyacak ve o net irade ortaya çıkacak. İstanbul'da her şey daha güzel olacak. Binali Yıldırım ile İstanbul daha bir başka dönüşecek, gelişecek, güzelleşecek. Biz buna inanıyoruz, eminim İstanbul da buna inanıyor. O bakımdan 23 Haziran günü, İstanbul'un yeniden emin ellere teslim edildiği gün olacak diye düşünüyoruz" diye konuştu.

"MAĞDUR EDİLEN BİNALİ BEY"

31 Mart İstanbul seçiminde mağdur edilenin Binali Bey olduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Mağdur edilen iki aday manasında konuşulacaksa mağdur edilenin Binali Bey olduğunu düşünüyoruz. Daha öte mağdur edilenin halkımız olduğunu, İstanbul seçmeni olduğunu düşünüyoruz. İstanbul seçmeni bir manada iradesini sandığa yansıttı fakat sandıktan çıkan irade, o gerçek iradeye uygun düşmedi, yani manipüle edildi, yok sayıldı ya da iç edildi" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal