AK Parti'den MHP'ye Yanıt Geldi: Siyasi Nezakete Uymadı!

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamalarına cevap veren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bahçeli'nin açıklamaları siyasi nezakete uygun olmadı. Bahçeli'nin sözleri doğru değildir. Cumhurbaşkanımıza saygı kırmızı çizgimizdir" dedi.

22.10.2018-15:23 - (Son Güncelleme: 22.10.2018-15:35) AK Parti'den MHP'ye Yanıt Geldi: Siyasi Nezakete Uymadı!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sosyal medyadan paylaştığı açıklamalara cevap veren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Bahçeli'nin açıklamaları siyasi nezakete uygun değil. Bahçeli'nin sözleri doğru değildir. Cumhurbaşkanımıza saygı kırmızı çizgimizdir" sözlerini kullandı.

Çelik'in konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Cumhurbaşkanımız dünyada en açık konuşan önderdşr. Ne söyleyecekse açıkça ifade eden bir liderdir. Eğer cumhurbaşkanımız o gün gerçekleştirdiği konuşmada MHP'yi veya Bahçeli'yi konuşacak olsaydı direkt olarak onların adını zikrederdi. Bu af konuşmaları başladığından beri, AK Parti'ye BİMER'e hükümetle alakalı kurumlara çok yoğun biçimde istek gelmektedir. Bunlardan bir tanesi de uyuşturucu satıcılarıyla alakalı istektir. Cumhurbaşkanımızın söylediği de odur.

"CUMHURBAŞKANIMIZA SAYGI KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR"

Sayın Bahçeli'nin Cumhurbaşkanımıza karşı tercih ettiği ifadeler siyasi nezaket ve verilen sorumluluğa uygun değiildir. Cumhur İttifakı önemli bir ittifaktır. Bu kapsamda de bakıldığında bu siyasi nezaketin ifade edilmesi bizim için önemlidir. Cumhurbaşkanımıza duyulan saygı bizim kırmızı çizgimizdir.

"SİYASİ NEZAKETE UYMAMIŞTIR"

Bu sözlerin hepsi çok yanlış sözler olmuştur. Cumhur İttifakı'nın ruhuna ve gerektirdiği siyasi nezakete uygun değildir. Sayın Bahçeli ve cumhurbaşkanımız arasındaki iletişim kanalı her daim açıktır. Asıl olan siyasi nezaketi tesis ederek halkın beklediği büyük işlere kilitlenmektir.

"NOKTAYI KOYDUĞUMUZDA CUMHURBAŞKANIMIZ AÇIKLAR"

Af hususunda kendi çalışmalarımızı yapıyoruz. Alakalı başkanlığımızda çalışma bitirilmek üzere. Zaten son noktayı koyduğumuz vakit Cumhurbaşkanımız duyurur.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal