AK Parti'den İstifa Eden Ali Babacan, Yeni Parti Çalışmalarına Başladığını Açıkladı

Kurucusu olduğu AK Parti'den istifa eden Ali Babacan, paylaştığı açıklamada "Türkiye'nin içinde olduğu sorunları aşmak için son derece önemli olduğunu düşündüğümüz bu çalışmaları arkadaşlarımızla beraber başlatmış bulunmaktayız" dedi.

08.08.2019-12:29 - (Son Güncelleme: 08.08.2019-12:27) AK Parti'den İstifa Eden Ali Babacan, Yeni Parti Çalışmalarına Başladığını Açıkladı

AK Parti'den istifa ettiğini duyuran eski bakan Ali Babacan, çalışmalara başladığını açıkladı. Çalışmaların yalnızca ülkede değil, çok daha geniş bir coğrafyada ilgiyle takip edildiğini söyleyen Babacan, "İnancımız odur ki, samimiyetle çalıştığımızda ve ortak aklın gereğini yaptığımızda ülkemizin çözemeyeceği hiçbir problem yoktur" dedi.

Babacan mesajında, "8 Temnmuz 2019 tarihinde yaptığım açıklamada Türkiye için yepyeni bir gelecek vizyonuna ihtiyaç olduğunu söylemiş, ülkemiz için her alanda doğru analizler, yeniden düşünülmüş stratejiler, planlar ve programlar gerektiğini ifade etmiştim. Türkiye'nin içinde bulunduğu sorunları aşmak için son derece önemli olduğunu düşündüğümüz bu çalışmaları arkadaşlarımızla beraber başlatmış bulunmaktayız" sözlerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal