AK Parti'den CHP-İYİ Parti İttifakına: Ahlak Dışı Ortaklıktır

AK Parti Grup Başkanvekili Turan, CHP'nin, Mustafa Kemal Atatürk'ün 95 senelik partisini "okeye dördüncü arayan" bir siyasi parti durumuna getirdiğini söyleyerek, "Makul hiçbir CHP'li bu filme rıza gelmez, bu ahlak dışı ortaklıkları da milletin vicdanında hapis olacaktır" dedi.

22.04.2018-17:28 - (Son Güncelleme: 22.04.2018-17:20) AK Parti'den CHP-İYİ Parti İttifakına: Ahlak Dışı Ortaklıktır

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP'li 15 milletvekilinin İyi Parti'ye transfer olmasını yorumladı.

"Kendi siyaseti hareketini geliştiremeyen, halka bir şey vadedemeyen bir ana muhalefet partisi ile karşı karşıya olduklarını" altını çizen Bülent Turan, şöyle devam etti:

CHP'nin geçmişteki danışıklı hiçbir işinden ders almadığının anlaşıldığını belirten Bülent Turan, "1978 yılının başında kurduğu 'Güneş Moteli', CHP’nin bitişini getirmişti. Yeni bir 'Güneş Motel' hadisesiyle karşı karşıyayız’’ dedi.

Grup Başkanvekili Turan, İyi Parti sözcüsünün dün yaptığı basın açıklaması ile 24 Haziran’daki seçime girme meselesinde bir problemlerinin olmadığını belirttiğini, CHP'nin ise bugün ortada bir sorun varmış gibi milletvekillerini İYİ Parti'ye pazarladığını söyledi.

Bunun, siyasi ahlaka sığmayan, utanç verici bir durum olduğunu belirten Bülent Turan, şunları söyledi:

"Türk siyasi tarihi, halka karşı sahneye konan hiçbir tiyatronun karşılık bulmadığını bizlere göstermiştir. Ne yaparlarsa yapsınlar, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimleri çok yüksek bir oy oranıyla kazanacak ve yeni Türkiye'yi kuracaktır. Mustafa Kemal Atatürk’üm 95 senelik partisini 'okeye dördüncü arayan' bir siyasi parti durumuna getirdiler. Makul hiçbir CHP'li bu filme rıza gelmez, bu ahlak dışı ortaklıkları da milletin vicdanında hapis olacaktır."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal