AK Parti'de Bugün Son Gün!

AK Parti’de belediye başkanlığı için 5 Kasım’da başlayan adaylık başvuruları bugün sonlanıyor. 18 Kasım’da elektronik ortamda temayül yoklaması yapılacak ve sonuçlar aynı gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak.

12.11.2018-11:06 - (Son Güncelleme: 12.11.2018-11:01) AK Parti'de Bugün Son Gün!

AK Parti’de belediye başkanlığı için 5 Kasım’da başlayan adaylık başvuruları bugün sonlanıyor. 18 Kasım’da elektronik ortamda temayül yoklaması yapılacak ve sonuçlar aynı gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak. Erdoğan gerek olursa adaylarla görüşecek. Seçim kampanyasına Ocak’ın ilk haftasında başlanacak. 24 Haziran seçimleriyle Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçen Türkiye'de, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimleri bekleniyor. AK Parti, 5 Kasım’da başlayan belediye başkanlığı için aday adaylığı başvurularını bugün sonlandırıyor. İl genel ve belediye meclis üyelikleri için başvurular ise 3 Aralık’a kadar sürecek.

İKİ FARKLI TOPLANTI

AK Parti ilk olarak muhalefette olan belediyelerin başkan adaylarını açıklamayı planlıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarından ise önce İzmir adayının açıklanacağı konuşuluyor. AK Parti, bütün adaylarını açıkladıktan sonra da Ankara ve İstanbul’da iki ayrı aday tanıtım toplantısı düzenleyecek. AK Parti seçim kampanyasına ise ocak ayının ilk haftasında başlayacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal