AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel: YSK'ya 104 Sayfalık Delilli, Belgeli Bir Sunum Yaptık

AK Parti ve MHP’nin İstanbul’da seçimlerin iptal edilerek yenilenmesi için yaptığı olağanüstü itirazın YSK’da görüşülmesine bugün başlanıldı. AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel, toplantının ardından Habertürk TV’de Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programına konuk olarak YSK’da yaşananları anlat

22.04.2019-21:31 - (Son Güncelleme: 22.04.2019-21:23) AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel: YSK'ya 104 Sayfalık Delilli, Belgeli Bir Sunum Yaptık

Haber 365 | Özel Haber

AK Parti ve MHP’nin İstanbul’da seçimlerin iptal edilerek yenilenmesi için yaptığı olağanüstü itirazın YSK’da görüşülmesine bugün başlanıldı. 5 buçuk saat süren ilk toplantının ardından toplantıya ara verildi.  İtirazın görüşülmesine yarın devam edilmesine karar verildi.

HABERTÜRK CANLI YAYININA KONUK OLDU

AK Parti YSK Temsilcisi Recep Özel, toplantının ardından Habertürk TV’de Didem Arslan Yılmaz’ın sunduğu Türkiye’nin Nabzı programına konuk olarak YSK’da yaşananları anlattı.

GÖRSELLERİ İLE BİRLİKTE SUNDUK

AK Parti’nin iptal istemine ilişkin 104 sayfalık bir sunum yaptığını belirten Özel, “İtiraz dilekçemiz içinde yer alan ana başlıklar halinde farklı argümanları görselleri ile birlikte sunma imkanımız oldu.” dedi.

İTİRAZIN GEREKÇELERİ

AK Parti’nin itiraz gerekçelerini sayan Özel, “Bizim iddialarımız arasında kısıtlı seçmen var, ölü seçmen var, cezaevindeki seçmen var, hükümlü seçmen var, KHK’lı seçmenler var, Büyükçekmece var.” diye konuştu.

SEÇİMİN İPTAL EDİLEREK YENİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ

Recep Özel, Yüksek Seçim Kurulu’nda AK Parti olarak yaptıkları sunumda iddialı olduklarını belirterek, seçimin iptal edilerek yenileneceğine inancının tam olduğunu ifade etti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal