AK Parti Yerel Seçimler İçin de İttifak Kanunu İçin Kolları Sıvadı

Seçimlerin ardından değerlendirmelerini yapan AK Parti'de yerel seçimler için de bir ittifak kanunu düzenlenmesi bekleniyor. AK Partili ve MHP'li kurmaylar bu konuyu görüşmek için bir araya gelecek.

18.04.2019-09:09 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-09:00) AK Parti Yerel Seçimler İçin de İttifak Kanunu İçin Kolları Sıvadı

Seçim sonuçları üstünden kendi içinde yaptığı toplantılarla sık sık süreci görüşen AK Parti, önümüzdeki dönem ile alakalı da çalışmalarına hız verdi. Bu çerçevede genel seçimler için gerçekleştirilen ittifak düzenlemesinin yerel seçimler için de gündeme getirilmesi düşünülüyor. Bunun için kanuni bir düzenleme yapılması düşünülüyor. AK Parti'nin MYK toplantısında konuşulan, seçim sonuçları ile alakalı kapsamlı raporda, yerel seçimlerde ittifaka dönük yasal bir düzenleme yapılması gerektiği bildirildi. Bu hususta ilerleyen günlerde AK Parti kurmaylarının, MHP'li kurmaylarla beraber ortak bir çalışma yapacağı bildiriliyor.

YENİ DİL GELİŞTİRİLECEK

AK Parti'nin üstünde duracağı diğer bir mesele ise saha çalışmaları olacak. Teşkilatın sahada daha fazla görünür olması sağlanacak. Esnaf ziyaretlerine, ev sohbetlerine, gençlerle ve kadınlarla gerçekleştirilecek buluşmalara daha fazla önem verilecek. Yeni bir dil ve üslup geliştirilecek. AK Parti yeni nesle daha fazla ulaşmak için farklı çalışmalar da yapacak. Özellikle genç neslin siyasi tepkileri karşısında bocalamamak, daha fazla genci kazanmak için farklı projeler yürütecek. Gençlere dönük politika ve söylemlerin geliştirilmesinde genç partililerden de kesinlikle yararlanılacak. Gönül Belediyeciliğinin sözde kalmaması, yalnızca seçim sloganı olarak değil parti içerisinde ve dışında aynen uygulanması tesis edilecek. AK Parti sahalarda verilen vaatlerin de takipçisi olacak. Vaatlerin ne kadarının yerine getirildiğini izleyecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal