AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, CHP'nin Sloganının Domainini Aldı

CHP'nin 31 Mart seçimleri için belirlediği "Martın sonu bahar" sloganının domainini AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mestan Özcan satın aldı. Özcan sayfaya kendi afişini koyarrak, "Mart'ın sonu bizce de bahar" yazdı.

15.02.2019-11:41 - (Son Güncelleme: 15.02.2019-11:34) AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mestan Özcan, CHP'nin Sloganının Domainini Aldı

CHP'nin Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimler için tespit ettiği sloganının internet alan adını ve bütün uzantılarını AK Partili belediye başkan adayı aldı.

AÇILIŞ SAYFASINA SEÇİM AFİŞİ KOYDU

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mestan Özcan, CHP'nin sloganının domainini satın alıp "Martın sonu bahar" adıyla internet sitesi kurdu. İsim hakkını ve tüm uzantılarını da alan Özcan, açılış sayfasına seçim afişini yerleştirdi ve altına, "Martın sonu 'Bizce de' bahar" yazısını yazdı.

"ESPRİLİ OLMASINI İSTEDİM"

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Özcan, "Rakiplerimizi de izlememiz lazım. Baktım sloganlarının web sayfası yok. Biraz da esprili olmasını istedim. Arayıp isterler diye bekliyordum faka isteyen olmadı" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal