AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’ten ‘Külliye’ye Giden CHP’li’ İddiası Üzerine Önemli Açıklamalar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Külliye'ye giden CHP'li isim iddialarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Bu haberi yapanlar haberin arkasından çekildi. Rakiplerini yok etmek isteyenlerin ürkütücü tablosu ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

25.11.2019-16:50 - (Son Güncelleme: 25.11.2019-18:26)

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Külliye'ye giden CHP'li" iddiasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "CHP'nin ne iç ne de dış işi bizi ilgilendirmiyor. Biz siyasetin onurunu düşündüğümüz için cevap veriyoruz. Yani bu meselede Cumhurbaşkanımız, AK Parti hiçbir şekilde bu konunun hiçbir yerinde yok. CHP'nin Cumhurbaşkanımızdan özür dilemesi ve bu özrün güçlü bir özür olması gerekiyor." şeklinde konuştu.

Sözcü Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"CHP Genel Başkanı'nın haberin kaynağı olarak gösterdiler. Hedef alınan bir CHP'li siyasetçi vardı. O da doğrudan doğruya CHP Genel Merkezi tarafından, bir grup tarafından üretildiğini söylüyor.

Kirli Bir Senaryo ile Karşı Karşıyayız

Hiçbir yerde AK Parti yok, Cumhurbaşkanımız yok. Cumhurbaşkanımızın en güçlü şekilde 'Gerekirse Cumhurbaşkanlığından istifa ederim, sen istifa edecek misin' diyerek en güçlü ifadeyi kurdu. Siyasi ahlak sözünün doğruluğuna güvenmek bu demektir.

Biz sözümüzün doğruluğunu ispat etmek için vazgeçebiliriz. Israrlı bir şekilde kaçmaya devam ediyorlar. Cumhurbaşkanlığını işin içine katma kampanyası devam ediyor. Tamamen adrese teslim, rakiplerini yok etmeye yönelik kirli bir senaryo ile karşı karşıyayız.

Chp'nin Ne İç İşi Ne Dış İçi Bizi İlgilendirmiyor

CHP'nin durumu bizi ilgilendirmiyor. Şu anki CHP yönetimi kadar ideal bir yönetim olamaz. Dibe batan bir grup. Biz iktidar olmayı hedefleyen bir parti olsak, sadece iktidar olma gayreti içinde olsak; bunlar kendi kendini imha eden bir grup. Böyle bir rakip var kendi kendisini imha ediyor, kendi partisini itibarsızlaştırmak için siyasi sabotaj yapıyorlar.

CHP'nin ne iç işi ne dış içi bizi ilgilendirmiyor. Siz Cumhurbaşkanımızı ve makamını işin içine karıştırırken, size cevap verme durumunda kalıyoruz. CHP içi rekabet bizi ilgilendirmiyor. Bu komplonun, yalan siyaset zincirinin nereye varacağını izliyoruz.

Biz siyasetin seviyesini, geleceğini düşündüğümüz için cevap veriyoruz. Siyasetin onurunu düşünmesek CHP kadrosu kadar ideal bir rakip olamaz.

Bizden özür dilemeleri gerekiyor. Sayın Cumhurbaşkanımızdan özür dilemeleri gerekiyor ve bunun güçlü bir özür olması gerekiyor. Parti içinde itibarsızlaştırmaya çalıştıkları kimler varsa özür dilemeleri gerekiyor. İç hesaplaşma mı iç helalleşme mi olur bizi ilgilendirmiyor.”

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal