AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan Bedelli Açıklaması

AK Parti Sözcüsü Ünal katıldığı canlı yayın programında bedelli askerlik ile ilgili önemli bir açıklama yaptı.

06.06.2018-20:03 - (Son Güncelleme: 06.06.2018-20:12) AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan Bedelli Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, "Yeni cumhurbaşkanlığı sistemine geçişten sonra bedelliyi gündemimize alacağız." dedi.

Mahir Ünal da Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarını anımsattı, ve 24 Haziran’dan sonrasını tarih olarak gösteri. Ünal’ın açıklamaları şu şekilde:

“Biliyorsunuz, bedelli askerlikle ilgili benim olumsuz açıklamam olmadı. O dönemde Başbakan ‘Benim bakış açım müspet ama gündemimizde yok’ dedi. Bende ‘AK Parti olarak gündemimizde yok ama yeni dönemde değerlendirilecek’ dedim. Ertesi gün Cumhurbaşkanımız da '24 haziran dan sonra değerlendiririz' dedi."

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, ‘’Biz bedelliyle ilgili önümüzdeki süreçte yeni cumhurbaşkanlığı sistemine geçişten sonra bedelliyi gündemimize alacağız. Bir taraftan terörle mücadele devam ederken bu işin yeni dönemde değerlendirilmesi gerektiğinden hareketle öbür taraftanda da siyasi parti olarak bu toplumsal ihtiyaca kayıtsız kalamayız. Yeni dönemde değerlendirilecek. Başbakanımızın da ifade ettiği gibi hızlı ve öncelikli olarak gündemimize alınacak” diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal