AK Parti, Parti Dışından İsimlere Teklif Götürecek!

Yerel seçimlere 4 ay kalmışken Hürriyet yazaraı Abdülkadir Selvi'den AK Parti ile alakalı bir iddia geldi. İddiaya göre AK Parti, parti dışından şaşırtan isimlere de teklif götürecek.

15.11.2018-10:17 - (Son Güncelleme: 15.11.2018-09:44) AK Parti, Parti Dışından İsimlere Teklif Götürecek!

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Mart 2019'da gerçekleştirilecek yerel seçimler ile alakalı olarak kulis yazdı. Selvi, "Bu arada AK Parti'de ilginç bir durum oluyor. Aday olmayan veya AK Parti'de siyaset yapmamış kişilerden kazanma şansı olanlara teklif götürüyoruz." dedi. AK Parti'li bir idareci "Duyurulduğu vakit 'Tamam, bu çok doğru bir kişi' denilecek kişilerle görüşüyoruz." diye konuştu.

'YENİDEN ADAY OLMAYACAK İSİMLER TESPİT EDİLDİ'

Selvi, "Muhalefet tarafında ne olur, AK Parti'nin sürprizleri neler?" başlığıyla paylaşılan yazısında " Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen görüşmelerde bütün şehirlerde alakalı çalışmaların ilk ayağı sona erdi. Tekrar aday gösterilmeyecek belediye başkanları belirlendi" ifadesini kullandı.

ERDOĞAN'IN 2. TUR ÇALIŞMALARI

"Bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan temayül yoklaması ve komisyonların çalışmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında ikinci tur çalışmaları başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AK Parti ekibinne 'En büyük parti biziz. En güçlü parti biziz. Belediyecilik bizim işimiz. En iyi neticeyi alacak biçimde çalışacağız' dediği ifade ediliyor" diyen Selvi, şu şekilde devam etti:

"SÜRPRİZ İSİMLER VAR"

"Bu arada AK Parti'de şaşırtan bir şey oluyor. Aday olmayan veya AK Parti'de siyaset yapmamış kişilerden kazanma şansı olanlara teklif götürülüyor. Bir parti idarecisi, "Bilinen isimler haricinde dışarıdan çok şaşırtan isimler var. Duyurulduğu vakit 'Tamam, bu çok doğru bir kişi' denilecek isimlerle görüşüyoruz. Kamuoyu bizi beklesin" dedi."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal