AK Parti Kızılcahamam'da 3 Günlük Kampa Giriyor

AK Parti, yerel seçim sonuçlarını değerlendirmek için Kızılcahamam'da Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde kamp yapacak. 3 gün sürecek olan kampta bakanlar sunum yapacak.

25.04.2019-10:54 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-10:47) AK Parti Kızılcahamam'da 3 Günlük Kampa Giriyor

AK Parti 31 mart yerel seçim sonuçlarını görüşmek için 3 gün Kızılcahamam'da kamp yapacak. Kampta bir çok kişi sunum yapacak.

Kızılcahamam'da kamp yapacak olan AK Parti'de, Mehmet Özhaseki "Yerel Yönetimler" sunumu gerçekleştirecek.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki kamp, 26, 27 ve 28 Nisan'da Kızılcahamam'da yapılacak.

PARTİNİN ÜST DÜZEY İSİMLERİ ORADA OLACAK

Kampa AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri, kadın ve gençlik kolları MYK üyeleri, il kadın ve gençlik kolları başkanları, büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları, büyükşehir belediye meclis başkanvekilleri, il genel meclis başkanları ile kabine üyeleri katılacak.

ERDOĞAN KAPANIŞ KONUŞMASI YAPACAK

Erdoğan'ın 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştireceği açılış konuşması ve 28 Nisan Pazar günü yapacağı kapanış konuşması, medyaya açık olacak. Basına kapalı kısımlarda ise çeşitli sunumlar olacak.

MEHMET ÖZHASEKİ'DEN YEREL YÖNETİMLER SUNUMU

Bu çerçevede ilk gün açılış konuşması ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, "Yerel Yönetimler" ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan da "Çevre, Şehir ve Kültür" konulu sunumlar gerçekleştirecek.

BERAT ALBAYRAK EKONOMİ SUNUMU YAPACAK

İlk günün ikinci kısmında ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından birer sunum gerçekleştirilecek. Toplantının son gününde ise gene basına kapalı olarak Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ekonomi sunumu yapacak. Genel istişare ve değerlendirmenin sonrasında da Erdoğan'ın kapanış konuşmasıyla kamp bitecek.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal