AK Parti İzmir Büyükşehir Adayı Zeybekci: 31 Mart Gecesi Herkes İzmir'i Konuşacak

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nihat Zeybekci, CNN TÜRK'ün 40 programına konuk olarak Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.

13.02.2019-23:27 - (Son Güncelleme: 13.02.2019-23:12) AK Parti İzmir Büyükşehir Adayı Zeybekci: 31 Mart Gecesi Herkes İzmir'i Konuşacak

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci katıldığı canlı yayında önemli açıklamalar yaptı.

"İZMİR ÇAĞIN GERİSİNDE BIRAKILDI"

İzmir'in çağın çok gerisinde kaldığını söyleyen Zeybekci, "İzmir patinaj yapmış hatta 21. yüzyılın dünyasında o muasır medeniyetler yarışında geri kalmış. Neye dokunursanız orada tarih yazabilirsiniz. Neye proje geliştirirseniz en olur, bir olur, en harikası olur." dedi.

"YAĞMUR SUYU PROBLEMİNİ ÇÖZECEĞİZ"

İzmirlilerin en büyük problemlerinden biri olan yağmur sularına da değinen Zeybekci, "İzmir'de yağmur suları tamamen kanalizasyona verildiği için televizyonlarda gördüğümüz, İzmirlilerin belki bıktığı o görüntüler, kanalizasyonların taştığı, sel sularına dönüştüğü bir problem var. Biz yağmur sularının kanalizasyona gitmesini engelleyerek bunu çözeceğiz." ifadelerini kullandı.

31 MART AKŞAMI HERKES İZMİR'İ KONUŞACAK

İzmir'de seçimi kazanacaklarına dair inançlarının çok yüksek olduğunu da ifade eden Nihat Zeybekci,"Oyunu İzmir'e samimi bir şekilde yaklaşan, İzmir'in sorunlarını çözüme götürecek olan samimiyete ve tecrübeye oy verecektir. '31 Mart akşamı o zeybek Konak Meydanı'nda oynanacak' diyoruz. 31 Mart akşamı inşallah Türkiye'de herkes İzmir'i konuşacak." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal