AK Parti, İstanbul Seçimlerinde Yapılan Usulsüzlüklerin Belgelerini Yayınladı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, YSK toplantısı öncesinde İstanbul seçimlerinde yapılan usulsüzlüklerin belgelerini paylaştı.

06.05.2019-15:57 - (Son Güncelleme: 06.05.2019-16:05)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Twitter hesabından İstanbul seçimlerine yapılan itirazlar ve kendisi hakkında yapılan spekülasyonlar hakkında konuştu. Yavuz, ayrıca İstanbul seçimlerinde yapılan usulsüzlüklerle ilgili yeni belgeleri de tek tek paylaştı.

Yavuz'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"TEK DERDİMİZ ŞÜPHELERİ YOK ETMEK"

İstanbul seçimleriyle alakalı ilk günden bugüne derdimiz; yapılan kanunsuzlukları ortaya koyarak seçimin üstündeki şüpheleri yok etmek üzere konuyu YSK'nın gündemine götürmekti. Yani biz, belge ve bilgiyle doğruyu yapma uğraşındayız. Vatan için, hukuk için...

Oysa CHP ve bir kısım çevreler, konunu üstünü örtmeye uğraşmakta, bunca kanunsuz yapılan iş ve işlemlerin tartışılmasının önünü kapatmakta ve en önemli seçim yolsuzluğunu görmezden gelmektedir. 'Kanun ne söylerse söylesin yeter ki İstanbul bizim olsun' duruşundalar.

Öte taraftan CHP'liler, iddialarımızın somut olmadığını ifade edip durmaktadır. Oysa bütün iddialarımız somut ve belgeye dayalıdır. Söz hususu bu belgeleri birçok defa basınla paylaştık. Ayrıca istemeleri durumunda bu belgeleri kendileriyle de paylaşacağımızı açıkladık. Neden istenmedi..?

İŞTE O BELGELER:

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal