AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım'dan Maçlara Giden İmamoğlu'na Sert Yanıt Geldi

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun futbol maçlarına gitmesini eleştirdi. Yıldırım, "Amigolukla başkanlık olmaz. Başkanlığı verecek olan YSK'dır" dedi.

15.04.2019-16:29 - (Son Güncelleme: 15.04.2019-18:16) AK Parti İstanbul Adayı Binali Yıldırım'dan Maçlara Giden İmamoğlu'na Sert Yanıt Geldi

CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun futbol karşılaşmalarına gitmesi ile alakalı AK Parti adayı Binali Yıldırım, "Amigolukla başkanlık olmaz. Başkanlığı verecek olan YSK'dır. Seçimden sonraki dönemin sonuçlanmasını sükunetle beklemelidir. Bunun haricinde yapılacak her türlü taşkınlık sürece zarar verir" dedi.

EKREM İMAMOĞLU NE DEMİŞTİ?

Bıraksınlar maça niçin gidip gitmediğimi. Evet beni kulübün görevlisi aradı, "Efendim bu hususta tehdit unsurları var, maça gelmeniz doğru değildir." Ben de dedim ki "Hayır kardeşim. Böyle bir süreç varsa sorumlu siz değilsiniz. Kamuya açık bir yer ve benim maça gelmeme kimse engel olamaz. Eğer bir sorun yetkili varsa beni arasın."

İMAMOĞLU: MAÇLARA GİTMEYE DEVAM EDECEĞİM

Şimdi siz benden bu adı açıklamamı bekliyorsunuz, ben açıklamam. Kendisi yaptığı şeyi söylesin ben yanıtını veririm. Kamuya bu süreci açıklayacak kişi kulüp görevlisini arayandır. Neden yaptığını açıklasın, ben yanıtını veririm, nokta. Daha fazlada açıklama yapmam. Ben maçlara gitmeyi sürdüreceğim.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal