AK Parti Isparta Adayı Şükrü Başdeğirmen Kimdir?

AK Parti Isparta Belediye Başkanı adayı Şükrü Başdeğirmen olduç. Peki Şükrü Başdeğirmen kimdir?

06.12.2018-12:27 - (Son Güncelleme: 06.12.2018-12:21) AK Parti Isparta Adayı Şükrü Başdeğirmen Kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında AK Parti Isparta Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen adını duyurdu. Yerel seçimleri üstünden çalışmalara başlayan AK Parti, Isparta ilinde Şükrü Başdeğirmen ismi ile yola devam edecek.

AK Parti Isparta Adayı Şükrü Başdeğirmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. Bir önceki hafta 60 ilin belediye başkan adayları Erdoğan tarafından duyuruldu. Adaylar vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Şükrü Başdeğirmen kimdir?

1962’de Isparta’da dünyaya gelen Şükrü Başdeğirmen, ilk ve orta öğrenimini Isparta’da bitirmiş; İşletme Fakültesi öğrenimini ve Yüksek Lisansını Süleyman Demirel Üniversitesi’nde gerçekleştirmiştir.

Şükrü Başdeğirmen iş hayatı

İnşaat, ticaret, gıda, hayvancılık ve enerji sektörleriyle uğraşmakta olan Başdeğirmen; Belediye Meclis Üyeliği, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı, Türkiye Odalar Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyeliği, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Avrupa İşletmeler Meclisi Üyeliği, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Üyeliği vazifelerini üstlenmiştir. Orta derecede İngilizce bilen Şükrü Başdeğirmen, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal