AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: Halk Tanzim Satışlardan Memnun

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal yaptığı açıklamada, "Türkiye'de tanzim satışlarla ilgili çok büyük bir memnuniyet olduğu görülüyor." ifadelerini kullandı.

21.02.2019-21:09 - (Son Güncelleme: 21.02.2019-20:56) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal: Halk Tanzim Satışlardan Memnun

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ta Kıbrıs Meydanı'nda esnafı ziyaret etti. Gazetecilere açıklamalarda bulundu.

TANZİM SATIŞTAN BÜYÜK MEMNUNİYET VAR

AK Parti'nin 17 yıldan bu yana bu ülkede yaptığı en önemli şeyin sorun  çözmek olduğunu belirten Mahir Ünal, "Vatandaşımızın küçük sorun büyük sorun demeksizin AK Parti hepsiyle ilgilenmek durumunda. Türkiye'de tanzim satışlarla ilgili çok büyük bir memnuniyet olduğu görülüyor. Kahramanmaraş'taki vatandaşımız da 'Burada ne zaman tanzim satışı açıyorsunuz? Sebze, meyve fiyatlarıyla ilgili biz ne zaman daha ucuz ürüne kavuşacağız?' Bunu soruyorlar, bunları dinledik." diye konuştu.

VATANDAŞIN SORUNUNU AK PARTİ ÇÖZER

Vatandaşların sorunlarını çözebilecek tek partinin AK Parti olduğunu söyleyen Ünal, "Vatandaşımızın bize söylediği şey şu; benim meselemi, sorunumu çözerse yine AK Parti çözer, yaparsa yine AK Parti yapar. Ne bugünkü kendi iç krizlerini yönetemeyen CHP'nin ne aday başvurusunda bile bulunmakta acziyet gösteren diğer siyasi partilerin böyle bir imkanı ve yeteneği yok." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal