AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: FETÖ de Bu İşin İçinde

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, A Haber canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Yavuz, " Ben ne zaman bu işin içinde FETÖ var dedim bana sosyal medyadan çullanmaya başladılar. FETÖ bu işin içinde gırtlağa kadar var." diye konuştu.

19.04.2019-23:52 - (Son Güncelleme: 19.04.2019-23:45) AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: FETÖ de Bu İşin İçinde

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, A Haber kanalının canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu. 

FETÖ BU İŞİN İÇİNDE

Fatih Portakal'ın kendisiyle ilgili FETÖ ithamlarını sert sözlerle eleştiren Yavuz, "FETÖ bu işin içinde. Beni FETÖ ile suçlayanlar arasında Fatih Portakal da vardı. Ben 2012 yılında Sakarya'da stadyumda Türkçe Olimpiyatlarına gitmiştik, bizi sahneye davet etmişlerdi. Benim bir görüntüm vardı onu koymuş önce FETÖ'den ayrıldığını söylesin diyor. Birileri onlarla kol kola oluyor onları suçlamıyor bizi suçluyorlar." diye konuştu.

ELİMDE BELGELER VAR

FETÖ'nün İstanbul seçimlere müdahalesinden emin olduğunu söyleyen Yavuz,  "Ben ne zaman bu işin içinde FETÖ var dedim bana sosyal medyadan çullanmaya başladılar. FETÖ bu işin içinde gırtlağa kadar var. FETÖ'nün de bu işin içinde olduğundan emin olacağım belgeler elimde var. Bu işin içinde bir gruptan daha bahsetmek istiyorum. Oy ve Ötesi diye bir yapı vardı. Bu seçimde neden hiç sesleri çıkmadı? Merak ediyorum. Oy ve Ötesi her seçimde basbas bağırırken bu seçimde isimleri neden hiç duyulmadı, soruyorum?" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal