AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş: CHP Samimi İse Benim HDP'ye İhtiyacım Yok Desin

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, CHP'ye meydan okuyarak "Hadi şimdi Sayın Temelli’ye cevap versinler. Meydan okuyorum, hadi CHP desin de göreyim. ‘Benim HDP’nin oyuna ihtiyacım yok’ desin" dedi.

18.03.2019-23:25 - (Son Güncelleme: 18.03.2019-23:15) AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş: CHP Samimi İse Benim HDP'ye İhtiyacım Yok Desin

AK Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş, bir dizi ziyaret, açılış ve miting kapsamında gittiği Eskişehir'de önemli açıklamalarda bulundu.

"ADAMIN KANINA DOKUNDU"

Burada yaptığı konuşmada CHP'ye sert eleştiriler getiren Kurtulmuş, Sezai Temelli'nin açıklamalarını hatırlatarak“CHP ikide bir de diyor ya HDP ile işbirliği yapmıyoruz, İYİ Parti ile yapıyoruz. SP işbirliği yapmadığını, dirsek teması yaptığını söylüyor. Böyle acayip bir şey. Sonunda herhalde adamın kanına dokundu."  dedi.

CHP'YE MEYDAN OKUDU

Konuşmasında CHP'ye meydan okuyan Numan Kurtulmuş,  "Sayın Temelli kalkıp dedi ki ‘Yahu bizimle yaptığınız ittifakı neden gizliyorsunuz. HDP’nin oyu olmasa, Ankara’da Mahsur Yavaş kazanamayacak, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu kazanamayacak. Bizim oyumuza muhtaçsınız.’ Biz söylediğimiz zaman kızıyorlardı, hadi şimdi Sayın Temelli’ye cevap versinler. Hadi CHP desin de göreyim. Meydan okuyorum, hadi CHP desin de göreyim. ‘Benim HDP’nin oyuna ihtiyacım yok’ desin." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal