AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan: Seçim Henüz Sonuçlanmamıştır

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, "Bizim açımızdan bu seçim henüz sonuçlanmamıştır, inanıyoruz ki tıpkı 25 ilçenin 22’sini alan Cumhur İttifakı, bu usulsüzlüklerin neticesi sonucunda Büyükşehir Belediyesi seçiminin sonucu değişecektir." dedi.

01.04.2019-23:07 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-23:17)  AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan: Seçim Henüz Sonuçlanmamıştır

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, yerel seçim sonuçları ile ilgili kritik bir değerlendirmede bulundu.

BÜYÜK BİR BAŞARI ELDE ETTİK

Seçim günü Ankara'nın 25 ilçesinde 12 bin 180 sandıkta, 3 milyon 362 bin 639 seçmenin oy kullandığını belirten Özcan, "Oy kullanımının tamamlanmasıyla birlikte, Ankara'mızın 25 ilçesinin 22 sini Cumhur İttifakı kazanarak büyük bir başarı elde etti. Vatandaşlarımızın kullandığı oyların, olduğu gibi Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) iletilmesi için, teşkilatım sabaha kadar çalıştı ve halen çalışmaya devam ediyor. Ankaralı vatandaşlarımızın oylarının adil bir şekilde sonuçlara yansıması için AK Parti Ankara Teşkilatı olarak gerekli tüm çabayı harcamaktayız." ifadelerini kullandı.

BİLGİLERİN HATALI OLDUĞUNU TESPİT ETTİK

Şu ana kadar birçok sıkıntı tespit ettiklerini söyleyen Özcan, "Yaptığımız tespitler neticesinde, 108 bin 680 oyun geçersiz sayıldığını ve bir o kadar da YSK sistemine yanlış sonuç girildiğini, elimizdeki ıslak imzalı sonuç tutanaklarının, büyük bölümünde geçersiz oyların normalden fazla olduğunu, hangi sebeple geçersiz kabul edildiğinin belli olmadığını ve sandık sonuç tutanağına bilgilerin hatalı girildiğini tespit ettik."dedi.

HENÜZ SONUÇLANMAMIŞTIR

Büyükşehir sonucunun değişebileceğini söyleyen Özcan, "Bizim açımızdan bu seçim henüz sonuçlanmamıştır, inanıyoruz ki tıpkı 25 ilçenin 22’sini alan Cumhur İttifakı, bu usulsüzlüklerin neticesi sonucunda Büyükşehir Belediyesi seçiminin sonucu değişecektir." diye konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal