AK Parti Ankara Adayı Mehmet Özhaseki'den Mansur Yavaş Açıklaması: Suçlu Kimse Allah Belasını Versin

AK Parti'nin Ankara Adayı Mehmet Özhaseki, sahte senet iddialarıyla alakalı "Mansur Yavaş'ın kirli ilişkilerinde biri suçlu. Suçlu kimse Allah belasını versin." dedi.

15.03.2019-10:54 - (Son Güncelleme: 15.03.2019-10:58) AK Parti Ankara Adayı Mehmet Özhaseki'den Mansur Yavaş Açıklaması: Suçlu Kimse Allah Belasını Versin

 

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'a sahte senet iddiaları hakkında bir takım sorular yöneltip "Mansur Yavaş'ın kirli ilişkilerinde biri suçlu. Suçlu kimse Allah belasını versin." dedi.

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "sahte senet" iddiaları hususunda basın toplantısı yaptı. Özhaseki şunları söyledi:

"Biz bir ittifak içerisindeyiz. Ne için kurduğumuzu aktarıyoruz. Karşı tarafın da dürüst olmasını talep ediyoruz, kimlerle ittifak yaptıklarını söylemelerini istiyoruz. Düşündüğümüz nezaket içerisinde seçimi götürdüğümüzü ifade etsek de en sonunda biz de bu basın toplantısında bu meseleleri konuşuyoruz."

YAVAŞ'A 6 SORU

"Sırayla birkaç soru sormak istiyorum." deyip Özhaseki, şu soruları sordu:

*Bu senedi kim düzenledi?
*Önümde imzaladı dediğiniz kişiye ait olmadığı resmi belgelerde geçiyor, bu yalanı kim söylüyor?
*Bu meblağlı senedi ne iş karşılığı aldınız? Hangi hizmeti veriyorsunuz?
*Danışmanlık yapıyorsanız aranızda sözleşme bulunuyor mu?
*Bu vergi kaçırmaya teşebbüs değil mi?
*Mahkeme kayıtlarında geçen mesajlar nedir?

"O SUÇLUNUN ALLAH BELASINI VERSİN"

"Dürüstlükle yanıt verilmesinden başka bir çare yok. 10 senedir bir ilişki içerisindesiniz, sonra da bu sorular yöneldildiği zaman Ömer Bey'e ve bana iftira atıp kaçıyorsunuz. Hiç utanma duygunuz yok mu? Ortada kirli bir ilişki bulunuyor, o suçlunun Allah belasını versin, cezasını versin. Biz burada taraf değiliz. Yapılmak istenen algı operasyonunu herkes izliyor. Burada bize düşen arkadaşımızın vereceği doğru yanıtları görmek olacaktır. Ben gene doğruları söylemeyi sürdüreceğim. 31 Mart'ın ardından da Ankara'da yeni bir destan yazacağız."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal