AK Pari Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye'nin Önünde Seçim Yok

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik düzenlediği basın toplantısında erken seçim iddiaları ile ilgili, "Türkiye'nin önünde seçim yok. Türkiye dış politikadaki ihtiyaçlarını, iç politikadaki reform süreçlerini sürdürmeye kararlı." diye konuştu.

06.08.2019-20:23 - (Son Güncelleme: 06.08.2019-20:15) AK Pari Sözcüsü Ömer Çelik: Türkiye'nin Önünde Seçim Yok

AK Parti Sözcüsü Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.  

"SON DERECE TEHLİKELİ BİR VİRÜS"   

Ömer Çelik, Suriye'deki gelişmelerle ilgili olarak "Türkiye mazlumlara şemsiye olacak, bölge ve dünya barışına katkıda bulunacak güvenli bölge ve barış koridoru arayışı içerisindedir." ifadelerini kullandı. Çelik, "(Orta Doğu coğrafyası) Dünyanın bütün devletleri oradayken Türkiye'nin orada olmasını yadırgamak, dünyanın bütün devletleri oradayken Türkiye'nin oraya sırt dönmesini teklif etmek son derece tehlikeli bir virüstür." dedi.  

"TÜRKİYE'NİN ÖNÜNDE SEÇİM YOK"   

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Türkiye'nin önünde seçim yok. Türkiye dış politikadaki ihtiyaçlarını, iç politikadaki reform süreçlerini sürdürmeye kararlı." dedi.

"TÜRKİYE'NİN EKSENİ ANKARA'DIR"  

Eksen kayması tartışmalarına değinen Çelik, "Türkiye'nin ekseni şurası ya da burası değildir. Türkiye'nin ekseni Ankara'dır. "Türkiye'nin eksenini Batıdaki herhangi bir ülkenin başkentinde görenler, Türkiye milli bir politika ürettiği zaman bunu eksen kayması olarak ifade ederler." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.  

 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal