Ahmet Hakan Kanal D Ana Haberden Ayrıldı

Doğan Medya Grubu'nun satılmasının ardından Ahmet Hakan Kanal D Haber Daire Başkanlığı görevinden ayrıldı. Yapılan açıklamada Kanal D Ana Haber'i bundan sonra Buket Aydın Baykal'ın sunacağı açıklandı.

26.04.2018-17:26 - (Son Güncelleme: 26.04.2018-17:18) Ahmet Hakan Kanal D Ana Haberden Ayrıldı

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Grubu'na satılmasının sonrasında Ahmet Hakan, Kanal D Haber Daire Başkanlığı görevininden ayrıldı.

YERİNE GELECEK İSİM BELLİ OLDU

Ahmet Hakan'ın ayrılmasının sonrasında Kanal D Ana Haber'i NTV'nin başarılı spikerlerinden Buket Aydın Baykal'ın sunacağı bildirildi.

MAYIS AYINDA KOLTUĞA OTURACAK

NTV ekranlarında Gece Bülteni'nden sonra ana haberleri sunmaya başlayan güzel spiker, mayıs ayında yeni kanalında seyircisinin karşısına çıkacak. Baykal, haberleri sosyal medya hesabından onayladı.

"DUALARINIZI BEKLİYORUM"

Güzel spiker, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda "Çok fazla telefon geliyor, mesaj alıyorum.️ Hepsine buradan toplu cevap. Kanal D ile anlaştığım gerçektir. Mayıs başı itibariyle çalışmalarımıza başlayıp bir an önce ekranda yer alacağız. Ailem olan NTV'ye bana bu ana kadar verdikleri destekler için çok teşekkür ederim. Kanal D Ana haber görevini bana layık görenleri mahcup etmemek dileğiyle. Dualarınızı bekliyorum" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal