Adnan Oktar'ın Villasının Aylık Masrafı Dudak Uçuklattı

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın masraflar için kurduğu sistem hayrete düşürdü. Adnan Oktar'ın villasının aylık masrafı ise dudak uçuklattı.

15.07.2018-21:39 - (Son Güncelleme: 15.07.2018-21:46)

Adnan Oktar ve grubuna karşı gerçekleştirilen operasyonun merkezi konumunda bulunan Kandilli sırtlarındaki Boğaz manzaralı villanın aylık gideri hayrete düşürdü. Büyük bir bölümü kaçak olan labirent şeklinde yaklaşık 100 odalı lüks evin aylık elektrik faturası ortalama 20 bin TL olduğu öğrenildi. 30 müridinin sürekli kaldığı evde bulunanların sayısı, gün içerisinde ziyaretçilerle beraber 50’yi aşıyor. Su faturası aylık ortalama 20 bin TL civarında geliyor. Adnan Oktar, su faturasını düşürmek için 4 yıl önce villa bahçesine artezyen kuyu yaptırttığı ortaya çıktı. Kullanma suyu kuyudan karşılanarak evin su faturası kısmen de olsa biraz aza indirilmiş.

KASA KASA ALINIYORDU

Villada kalan müritlerin hepsinin temizlik, bahçe bakımı, gereksinimlerin karşılanması gibi farklı mükellef alanları mevcut. Mutfak gereksinimlerini karşılayan müritler, Çengelköy’de belirli esnaflardan alışveriş yapıyor. İlaçlar da sürekli eczaneden karşılanıyor. Haftada iki kez manava giden müritler kasa kasa meyve ve sebze alışverişi yapıyor. Ay sonu toplu fatura kesilip ücret ödemesi gerçekleştiriliyor. Suç örgütü lideri Adnan Oktar’ın yaşadığı villanın sadece aylık manav masrafının 30 bin TL olduğu bilgisine ulaşıldı.

Villada bulunan yaklaşık 20 arabanın yakıtı da yine Çengelköy’deki aynı benzin istasyondan karşılanıyor. İstasyonla yapılan anlaşmayla yakıt masrafı ay sonu toplu şekilde ödeniyor. Yakıt masrafının da aylık 25 bin TL seviyesinde olduğu ifade ediliyor.

Suç örgütü lideri Adnan Oktar’ın yanında 10 sene duran eski mürid Ümit Kuruca “Evin masrafları çok fazlaydı. Müritlerin sayısı çok olduğu için her şey kasa kasa gelirdi. Asla belirlenen esnafın dışında kimseden alışveriş yapılmazdı. İlacı bile belirlenen eczaneden alırdık. İçeride yüzlerce kamera var. Hepsi gece gündüz çalışırdı. Yüksek miktarda elektrik parası geliyordu. Sadece villanın mutfak ve diğer giderleri aylık 100 bin lirayı geçiyordu” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal