Adnan Oktar'ın Tüm Mal Varlığına El Konuldu

Sabah saatlerinde büyük bir operasyonla gözaltına alınan Adnan Oktar'ın tüm mal varlığına el konuldu.

11.07.2018-13:54 - (Son Güncelleme: 11.07.2018-13:47) Adnan Oktar'ın Tüm Mal Varlığına El Konuldu

Halk arasında 'Adnan Hoca' olarak tanınan Adnan Oktar ve ekibine İstanbul merkezli 4 şehirde 120 adreste sabaha karşı büyük operasyon yapıldı. Hava destekli operasyonda Adnan Oktar ve çok sayıda adamı hakkında gözaltı kararı var. Operasyon çerçevesinde Oktar'ın tüm mal varlığına el konulurken şirketlerine kayyum atandı.

MAL VARLIĞINA EL KONULDU

'Kedicikleri' olarak tanınan kadınlar ile çokça gündeme gelen Adnan Oktar ve yaklaşık 235 kişi için gözaltı kararının olduğu operasyon sabaha karşı başladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından İstanbul merkezli 4 şehirde yapılan operasyon sürüyor. Adnan Oktar'ın İstanbul'daki ev ve işyerlerinde arama gerçekleştiriliyor. Aramalar sürerken bazı belgelere de el konuldu. Bunun haricinde Oktar'ın mal varlığına el konarak şirketlerine kayyım atandı.

"İNGİLİZLERİN OYUNU HEPSİ YALAN"

İstanbul Çengelköy'deki evinde gözaltına alınmak istenen Adnan Oktar ve korumalarının polise direndikleri bildirildi. Bölgeye özel harekat polisleri sevk edildi. Saat 08:35 sularında Adnan Oktar da gözaltına alındı. Oktar, sağlık kontrolü için İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Oktar, hastaneye girdiği esnada "İngilizlerin oyunu. Hepsi iftira" dedi.

Ayrıca Adnan Oktar'ın canlı yayınlarını gerçekleştiren A9 TV'ye de bu sabaha karşı operasyon yapıldığı bildirildi. Şimdiye dek 79 kişinin gözaltına alındığı operasyon çerçevesinde, çok sayıda adreste arama olduğu, aramalara polis helikopterinin ve deniz polisinin de destek verdiği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal