Adnan Oktar'ın Sorgusunda Dikkat Çeken Erdoğan Detayı

Geçtiğimiz günlerde tutuklanan Adnan Oktar'ın sorgusuna ulaşıldı. Oktar 15 Temmuz gününde 'Tayyip'i asarlar şimdi' dediği iddia edildi.

23.07.2018-10:37 - (Son Güncelleme: 23.07.2018-10:30) Adnan Oktar'ın Sorgusunda Dikkat Çeken Erdoğan Detayı

Halk arasında 'Adnan Hoca' olarak tanınan Adnan Oktar ve grubuna, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Oktar'ın sorgusunda dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan detayı.

SORGUSU ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmadan yeni ayrıntılar gelmeye devam ediyor. Abdülkadir Selvi, Hürriyet gazetesindeki bugünkü yazısında Adnan Oktar'ın polis ve yargıdaki sorgusuna dair detaylar aktardı.

KEDİCİKLERE TALİMAT VERMİŞ AMA...

FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe teşebbüsüyle alakalı şaşırtan bir detayı aktaran gazeteci Selvi, şu şekilde yazdı: "Bir de 15 Temmuz'da darbeyi önledikleri iddiası. Adnan Oktar grubu 15 Temmuz'dan sonra hızla bu iddiayı devreye soktular. O gece A9 kanalında yaptıkları darbe karşıtı yayınları delil olarak gösterdiler. 16 Temmuz'da ise FETÖ’cüler gibi, kediciklerine, 'Meydanlara çıkın, Türk bayrağı ile fotoğraf çektirip, sosyal medyadan yayınlayın' talimatı veriyor. Adnan Oktar sorgusu sırasında bu iddiayı dile getiriyor. Ama gece harekâtın ilk başlarında, 'Tayyip'i asarlar şimdi' dediği hatırlatılıyor."

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal