Adnan Oktar'ın 'Kara Kediciği' Yakalandı

Emniyet güçlerinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği operasyonda kaçtığı iddia edilen ve Adnan Oktar'ın en önemli kediciklerinden olan ‘Kara Kedi’ lakaplı Tülay Kumaşçı yakalandı.

16.07.2018-11:30 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-11:31)

Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak tanına Adnan Oktar ve grubuna karşı devam eden soruşturmada önemli bir gelime yaşandı. Polisin yaptığı operasyonda kaçtığı öne sürelen Adnan Oktar'ın kediciklerinden Tülay Kumaşcı'nın gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Matematik Mühendisliği mezunu Tülay Kumaşçı, örgütün hiyerarşik yapısı içinde 'bacı' olarak biliniyordu. Tülay Kumaşçı'nın emniyet güçlerinini operasyon yaptığı gün kayıplara karıştığı ve arandığı iddiaları ortaya atılmıştı.

Diğer yandan kedicik Kumaşçı'nın Adnan Oktar'ın en gizli bilgilerine sahip olduğu ve suç örgütün artık daha kolay çözülebileceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

TARKAN YAVAŞ ARANANLAR LİSTESİNDE

Polis tarafından gerçekleştirilen operasyonun hedefinde 106'sı kadın 235 şüpheli bulunuyor. Gerçekleştirilen operasyonlarda şu ana kadar 186 şüpheli gözaltına alındı. Oktar suç örgütünün önemli isimlerinden firari Tarkan Yavaş ise polis tarafından aranıyor.

2 KIZ ÇOCUĞU AİLESİYLE VATAN EMNİYET'E KOŞTU

Diğer yandan mali polisin gerçekleştirdiği operasyondan sonra Türkiye genelinde 45 kişinin daha şikayette bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri operasyon başladığı günden bu yana 2 kız çocuğunun aileleriyle beraber Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne gelerek Adnan Oktar ve suç örgütü tarafından "cinsel taciz" şikayetinde bulunduğu belirtildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal