Adnan Oktar'ın Genç Kızları Nasıl Tuzağa Düşürdüğü Ortaya Çıktı

Adnan Oktar örgütünün genç kızları nasıl tuzağa düşürdüğü ortaya çıktı. Alınan bilgilere göre örgütteki erkek üyeler hedefe koydukları kızlara komşu oluyor, hatta ailesi ile tanışıp ilişki kuruyor.

18.07.2018-10:24 - (Son Güncelleme: 18.07.2018-10:17) Adnan Oktar'ın Genç Kızları Nasıl Tuzağa Düşürdüğü Ortaya Çıktı

İstanbul Emniyeti Mali Suçlar Şubesi tarafından geçen hafta operasyon gerçekleştirilen Adnan Oktar Suç Örgütü'ne dönük süren soruşturma devam ediyor. İtirafçı olan kadın şüpheli E.E., örgütteki erkeklerin yakınlık kurmak amaçlı genç kızlarla komşu olarak ilişki kurmaya uğraştıklarını aktardı.

"KOMŞU OLARAK BENİMLE 3 YIL UĞRAŞTI"

İtirafçı olan kadın şüpheli E.E. de başından geçenleri şu şekilde ifade etti: "O vakit bana yakınlaşan kişilerden biri, oturduğum apartmanda bir daireyi kiralayıp bana komşu olmuştu. Üç sene süresince çabaladılar ve adeta çevremi sardılar. Ben de bir zaman sonra örgüte üye oldum" dedi.

TATİLE BİLE PEŞLERİNDE GİDİYORLAR

Öne sürülene göre; Oktar Çetesi'nin mensupları, hedefe koydukları kişileri yakın izlemeye alıyorlardı ve o kişi yazın tatile gittiğinde bile aynı yere tatile giderek izleyip tanışma ve örgüte dahil etme eylemleri devam ediyordu. Örgüt mensupları, genç kızlara, daireler kiralayıp komşu oldu. Bazı örgüt mensupları; hedefine koydukları kişileri ele geçirmek için ilk olarak anneler ve kardeşleri başta olmak üzere yakın akrabaları ile tanışıp hedefteki insanlara böyle yaklaşıyorlardı. Örgüte dahil edemedikleri kişileri takibe alarak 4-5 senelik uzun zamanlarla faaliyet yaparak örgüte üye yapıyorlardı. Çevre izolasyonu ile etrafı çevrilen kişi, konuştuğu kişiler zamanla hep örgütün içinden kişiler olduğu için beyninin yıkandığını fark edemiyor ve başka kimseyle görüşemediği yada görüştürülmediği için de kimse tarafından ikaz edilemiyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal