Adnan Oktar'ın Fethullah Gülen Açıklaması Ortaya Çıktı

Adnan Oktar'ın 1986 yılında sevk edildiği Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ndeki doktoru önemli açıklamalar yaptı. Oktar o dönem ki konuşmalarında kendisinin mehdi Fethullah Gülen'in de yardımcısı olduğunu söylemiş.

21.07.2018-18:23 - (Son Güncelleme: 21.07.2018-18:12) Adnan Oktar'ın Fethullah Gülen Açıklaması Ortaya Çıktı

1986 senesinde gözaltına alınmasının sonrasında mehdi olduğunu öne sürdüğü için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderilen Adnan Oktar'ı burada ilk muayene eden Psikiyatri Uzmanı Prof. Dr. Sefa Saygılı, önemli açıklamalar yaptı. 7-8 ay gibi uzun bir zaman kendisini gözlemleme olanağı bulduğunu söyleyen Prof. Saygılı, "Mehdilik düşüncesi o dönem de vardı. Konuşması, ikna ve telkin gücü kuvvetli, güçlü hipnotizma yetisi olan bir kişi" dedi.

OKTAR BABUNA STAJA GELİRDİ

Yeni Şafak'ın aktardığına göre Adnan Oktar'ın ağır hastaların olduğu kısımda kaldığını bildiren Saygılı şunları kaydetti: "Hiç unutmam, 2 tane MİT yetkilisi geldi. 'Burada insanları kendisine bağlamasın, dikkat ediyor musun' dediler. 'Bunların hepsi katil tecavüzcü falan, etkileme ihtimali yok' dedim. O yıllarda tıp öğrencileri staj için hastaneye gelir, Adnan Oktar da onlarla çok alakadar olurdu. Bir numaralı adamı Oktar Babuna'yı da staja geldiği dönem kendisine bağladı. Ardından Babuna'nın tüm malvarlığını elde etti."

'MEHDİ BENİM, FETULLAH YARDIMCIM'

Adnan Oktar örgütünün FETÖ'nün bir başka türü olduğunu söyleyen Prof. Dr. Sefa Saygılı, "Aynı yöntemi yapıyor, aynı özellikleri taşıyorlar. Hatta Adnan Oktar kendisinin mehdi, Fetullah Gülen'in de yardımcısı olduğunu ifade ediyordu. Kendisini mehdi sananların zayıf noktası aşırı özgüven sahibi olmalarıdır. Bu sebeple her türlü rezilliği yapabiliyorlar. Her türlü hataya müsaitler, zaten bu sebeple de yakalanıyorlar" biçiminde konuştu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal