Adnan Oktar'a Bir Şok Daha! Gözde Kediciği de İtirafçı Oldu

Adnan Oktar soruşturması kapsamında tutuklanan Beril Koncagül Bursa cezaevinden etkin pişmanlık doğrultusunda 8 gün savcılık ifade vermesinin ardından tahliye olduğu belirtildi.

16.01.2019-10:22 - (Son Güncelleme: 16.01.2019-10:10) Adnan Oktar'a Bir Şok Daha! Gözde Kediciği de İtirafçı Oldu

Adnan Oktar soruşturması kapsamında tutuklanan Beril Koncagül Bursa cezaevinden etkin pişmanlık doğrultusunda 8 gün savcılık ifade vermesinin ardından tahliye olduğu belirtildi. Ortalama 100 sayfa ifade veren Koncagül, Adnan Oktar'a çok yakınlığıyla tanınan 'bacılar grubu' üyesi olduğu açıklandı. Koncagül, ifadesinde örgütün içinde dönen kirli oyunları bir bir anlattı.

10 SENE BOYUNCA YAŞADIKLARINI ANLATTI

Daha önce iki defa etkin pişmanlık yasasından yararlanmak için başvuru yapan Beril Koncagül, örgüt avukatları tarafından tehdit edilmesini ve örgütün içinde kaldığı, 10 sene boyunca şahit olduğu olayları savcılık ifadesinde detaylarıyla anlattı.

DAYAK, EVDE ZORLA TUTULMA VE KARA PARA AKLAMA

Beril Koncagü, dayak, zorla televizyonlarda dans, vücudunun 3'te ikisine zorla dövme yapılması, kilitlenerek evde tutulması, iletişim araçlarından yoksun bırakılması, kara para aklama, turnike sistemi, hürriyetten yoksun bırakma, tehdit ve şantaj suçlamaları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

31 KİŞİ İTİRAFÇI OLDU

Adnan Oktar operasyonunda tutuklananlardan 31 zanlı itirafçı olurken 4 örgüt yöneticisinin etkin pişmanlık yasasından yararlanmak için başvuruda bulunduğu ifade edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal