'Adam Kazandı' Krizinden Sonra Küçükkaya'dan İnce Hakkında Önemli İddia!

24 Haziran seçimlerinin sonuçları açılırken Muharrem İnce, attığı 'Adam kazandı' mesajını okuyan İsmail Küçükkaya ile tartışma meydana gelmişti. İkilinin yaşadığı krizden sonra Küçükkaya, İnce'nin İstanbul dışında Sivas, Trabzon, Konya, Kastamonu gibi illerde miting yapacağını öne sürdü.

16.11.2018-11:25 - (Son Güncelleme: 16.11.2018-12:01)

24 Haziran seçimlerinin sonuçları açılırken Muharrem İnce, gazeteci İsmail Küçükkaya'ya 'Adam kazandı' şeklinde mesaj atmıştı. Mesajı geldiği gibi okuyan Küçükkaya ile İnce arasında tartışma meydana gelmiş ve İnce, 'Onu haber yapacağını düşünmemiştim. Demek ki gazetecilerle dost olurken daha dikkatli olmak gerekiyormuş.' diyerek Küçükkaya'ya sitem etmişti. İkilinin yaşadığı krizden sonra Küçükkaya, İnce'nin İstanbul dışında Sivas, Trabzon, Konya, Kastamonu gibi illerde miting yapacağını öne sürdü.

İsmail Küçükkaya'nın aktardığına göre; CHP'nin 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, yerel seçimlerde adaylığı ile ilgili şu şekilde konuştu:

'MİTİNG YAPACAĞIM'

'Sandık konulursa adayım. Hakim gözetiminde olmasa da sandık konulsun. Örgüt motive olur. Bu defa seçime kadar 100 günlük süre var. Yeterli zaman, kazanabiliriz. Sandık konulur da aday olursam, o 100 gün içinde İstanbul dışında Sivas, Trabzon, Konya, Kastamonu gibi illerde de miting yapacağım. İstanbul'da yoğun nüfusu olan illere de gitmeliyiz. Böyle yaparsak kazanabiliriz'

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal