Acılı Babanın Oğluna Vedası Yürekleri Dağladı

Hakkari'de PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan toprağa verildi. Acılı babanın oğlunun cansız bedenini öptüğü anlar ise görenlerin içini parçaladı.

02.08.2018-09:54 - (Son Güncelleme: 02.08.2018-09:58)

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde otomobili ile seyir halindeyken PKK'lı teröristlerin önceden döşediği el yapımı patlayıcının patlatılması neticesinde meydana gelen saldırıda şehit düşen asker eşi Nurcan Karakaya ve 11 aylık oğlu Mustafa Bedirhan yan yana toprağa defnedildi. Acılı babanın bebeğinin cenazesini öperek toprağa verdiği anlar görenleri kahretti.

OTOMOBİLİN GEÇİŞİ SIRASINDA PATLAMA MEYDANA GELDİ

Dün, Yüksekova ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre mesafedeki Büyükçiftlik beldesi Susak Deresi mevkiinde cereyan eden olayda, üs bölgesinde vazifeli Astsubay Çavuş Serkan Karakaya'yı ziyaretten gelen eşi Nurcan Karakaya (25) ve yanındaki 11 aylık oğlu Mustafa Bedirhan Karakaya'nın olduğu otomobilin geçişi esnasında patlama oldu.

ANNE VE BEBEK ŞEHİT OLDU

PKK'lı teröristlerin önceden döşediği el yapımı patlayıcının patlatılması neticesinde olan olayda, Nurcan Karakaya ve oğlu Mustafa Bedirhan Karakaya şehit düştü. Şehit anne ve oğlunun cenazeleri Otluca Dağ Komando Tugay Komutanlığı'ndaki törenin sonrasında hava yoluyla eşi Jandarma Astsubay Çavuş Serkan Karakaya'nın memleketi Kayseri'ye gönderildi.

Burada cenazeler için helallik istendi. Sonrasında cenazeler kara yoluyla Nurcan Karakaya'nın annesi Suudiye Demir (57) ve kardeşi Emirhan Demir'in (15) ikamet ettiği Sivas Şarkışla ilçesine götürüldü.

YAN YANA GÖMÜLDÜLER

Şarkışla Kaymakamlığı önünde ikindi namazı ardından kılınan cenaze namazının sonrasında şehit anne ve oğlunun cenazeleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da omuzlanarak cenaze aracına konuldu. Şarkışla Garnizon Şehitliği'ne getirilen şehit anne ve bebeği için askeri manga tarafından saygı atışı gerçekleştirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal