Ablasının 12 Yıl Önce İntihar Ettiği Yere Çıkıp İntihar Etti

Adana'da bir genç, 12 sene önce ablasının intihar ettiği balkona çıkarak intihar etti. Gencin, ablasının intiharından etkilendiği ve bu nedenle psikolojik tedavi gördüğü belirtildi.

08.05.2019-10:36 - (Son Güncelleme: 08.05.2019-11:47)

Adana'da bir genç, ablasının 12 sene önce intihar ettiği balkondan kendini bırakarak yaşamına son verdi. Emire S.'nin ablasının intihar ettiği olay sebebiyle psikolojisinin bozulduğu bu sebeple de Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde tedavi gördüğü bildirildi.

BUNALIMA GİRDİ 5. KATTAN ATLADI

Alınan bilgiye göre, 15 Kasım 2007 tarihinde merkez Seyhan ilçesi, Ziyapaşa Mahallesi, Kasım Gülek Caddesi Fethiye Alın apartmanında annesi kız ve erkek kardeşiyle beraber oturan ve o dönem 20 yaşında olan ve psikolojik problemlerinden sebeple tedavi gördüğü belirtilen Emire S., girdiği bunalım neticesinde 5. kattaki evlerinin balkonundan atladı. Beton zemine çakılan genç kız yaşamını yitirdi.

BETON ZEMİNE DÜŞEREK CAN VERDİ

Olaydan 12 sene sonra, 26 yaşındaki Emir S. de şimdilik tespit edilemeyen bir sebeple cam balkondan kendini boşluğa bıraktı. Emir S. beton zemine düşerek yaşamını yitirdi.

Olayı fark eden annesi Birsen ve kız kardeşi Ebru S. gözyaşlarına boğulup ağıt yaktı. Polis aileyi sakinleştirmeye uğraştı.

TALİHSİZ ANNE İKİNCİ KEZ AYNI ACIYI YAŞADI

Aynı acıyı ikinci defa yaşayan anne ve kız kardeşi kimse sakinleştiremedi. Anne ikinci defa evlat acısına daha fazla dayanamayarak baygınlık yaşadı.

TEDAVİ GÖRÜYORDU

Öne sürülene göre anne Birsen S. ve babası ayrı evlerde ikamet eden Emir S.'nin ablasının intihar ettiği olay sebebiyle psikolojisinin bozulduğu bu sebeple de Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi gördüğü bildirildi.

Emir S.'nin cenazesi polis inceleme yaptıktan sonra otopsi için adli tıp kurumu morguna sevk edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal