Abdülkadir Selvi'den Erken Seçim İddiası

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, erken seçim iddialarıyla ilgili bir yazı kaleme aldı. Selvi yazısında, "Seçimler 2023’e kalır diyenlerin sesi daha az çıkıyor" dedi.

10.07.2019-11:32 - (Son Güncelleme: 10.07.2019-11:27)

Gazeteci Abdulkadir Selvi, yeni yazısında "Yeni partilerin kurulacağı meydana çıktıkça Ankara’da yeni seçim tarihleri konuşulmaya başlandı. Seçimler 2023’e kalır diyenlerin sesi daha az çıkıyor." sözlerini kullandı.

Selvi "Özeleştiriye açık bir profil çizmiyor" diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile alakalı "Sırtımızdan hançerlendik diyerek faturayı ihanet ettiklerini düşündüğü eski arkadaşlarına kesmeyi tercih ediyor." diye yazdı.

"Seçimler 2023’e kalır mı?" başlıklı yazısında çarpıcı açıklamalar bulunan yapan Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'nin yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

"BİR STRATEJİSİ Mİ VAR ORASINI BİLMİYORUM"

Özeleştiriye açık bir profil çizmiyor. Seçimin kaybedilmesinde payı olduğu düşünülen kişilerde, parti politikaları ve söylemlerde değişikliğe gidileceği işareti vermiyor. Bir stratejisi mi var orasını bilmiyorum. Fakat daha çok moral ve motivasyon vermeye uğraşıyor, “Sırtımızdan hançerlendik” diyerek faturayı “ihanet” ettiklerini düşündüğü “eski arkadaşlarına” kesmeyi tercih ediyor.

"TABİİ SEÇİMLER 2023’E KALIRSA..."

2023 seçimlerinde en belirleyici unsur Ekrem İmamoğlu’nun başarısı veya başarısızlığı olacak. Tabii seçimler 2023’e kalırsa...

"SEÇİMLER 2023’E KALIR DİYENLERİN SESİ DAHA AZ ÇIKIYOR"

Seçim yorgunu olan Türkiye, 4.5 sene seçimsiz bir dönem geçirmeli. Fakat yeni partilerin kurulacağı ortaya çıktıkça Ankara’da yeni seçim tarihleri konuşulmaya başlandı. Seçimler 2023’e kalır diyenlerin sesi daha az çıkıyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal