ABD'de ki Cami Yangınında Yeni Zelanda Saldırısıyla Alakalı Not Bulundu

ABD'nin Kaliforniya Eyaleti'nde Dar-ul ARqam Camisi'nde çıkan yangın sonrasında otoparkta Yeni Zelanda'da ki terör saldırısıyla alakalı bir not bulundu.

25.03.2019-14:03 - (Son Güncelleme: 25.03.2019-13:31) ABD'de ki Cami Yangınında Yeni Zelanda Saldırısıyla Alakalı Not Bulundu

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde çıkan cami yangını halkın korku dolu anlar yaşamasına sebep oldu. Dar-ul Arqam isimli Cami'de çıkan yangın ciddi boyutta maddi hasara sebebiyet verdi.

Olayı gören halk cami etrafında tooplandı. İtfaiye ve polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler yangına müdahale etti. Fakat ciddi boyutta hasar alan cami kullanılamaz hale geldi.

OTOPARKTA YENİ ZELANDA NOTU BULUNDU

Polis ekibleri olay yeri ve yakınlarında araştırma yaptılar. Araştırmalar sonrasında içeriği hakkında henüz bilgi verilmeyen bir not bulunduğu ve bu notun Yeni Zelanda'da ki terör saldırısıyla ilgili olduğu öğrenildi.

Olayın bir nefret ve terör organizasyonu olup olmadığı yapılan araştırmalar sonrasında anlaşılabilecek. Camide çıkan yangında namaz vakti olmaması sebebiyle kimse olmadığı için can kaybı yaşanmadı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal