ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Telefonda Görüştü

Helsinki'deki Trump-Putin zirvesinde önemli bir gelişme yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü.

16.07.2018-14:56 - (Son Güncelleme: 16.07.2018-14:55) ABD Başkanı Trump, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Telefonda Görüştü

ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Helsinki'de yaptığı tarihi zirve esnasında kritik bir ayrıntı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda konuştu.

SURİYE'Yİ KONUŞTULAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda konuştu. Erdoğan ile Trump konuşmasında, NATO zirvesindeki hususların izlenmesinin önemine değinildi, Suriye'deki gelişmeler hususunda fikir alışverişinde bulunuldu.

MÜNBİÇ KONUSUNDA ORTAK YOL HARİTASINA DİKKAT ÇEKİLDİ

Münbiç meselesinde ortak yol haritasına dikkat çekildi. İkili iş birliğini her bölümde iyileştirme kararlılığı teyit edildi.

İKİLİ İŞ BİRLİĞİNİ GELİŞTİRME KARARLILIKLARINI TEYİT ETTİLER

Erdoğan ve Trump, Münbiç hususundaki ortak yol haritasının uygulanmasının Suriye'de çözüm için iş birliğine önemli katkı sağlayacağını söyledi. İki lider, ikili iş birliğini her manada daha da iyileştirme kararlılıklarını teyit ettiler.

ABD Başkanı Donald Trump ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Helsinki'de yaptığı tarihi zirvede de Suriye, Esad rejimi, nükleer anlaşma gibi ayrıntılara değinilmesi bekleniyor.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal