40 Bin Lira Çalan Hırsız, "Ülkemiz Çok Gelişti" Dedi

Adana'da bir emlakçıdan 40 bin lira çalan hırsız çok vakit geçmeden para ile yakalandı. Parayı yerde bulduğunu iddia eden zanlı gazetecilere, "Türkiye artık eski Türkiye değil. Ülkemiz çok gelişti ve büyüdü" dedi.

06.03.2019-10:23 - (Son Güncelleme: 06.03.2019-10:17) 40 Bin Lira Çalan Hırsız, "Ülkemiz Çok Gelişti" Dedi

Adana'da bankadan 40 bin TL çeken Recep İpek, 200 metre gitmesinin ardından aracın lastiğinin patlak olduğunu fark edip, durdu. İpek'in lastiği kontrol ettiği esnada yardım etmek bahanesiyle yanına gelen Asım A., ön koltukta poşetin içerisinde duran 40 bin TL'yi alıp kaçtı. Polis, Asım A.'yı kısa zamanda yakaladı.

YARDIM BAHANESİYLE YANINA YAKLAŞTI

Olay, 26 Şubat saat 16.30 sularında merkez Seyhan ilçesi Abidinpaşa Caddesi'nde oldu. Emlakçılık yapan Recep İpek, cadde üstündeki bankadan para çekmek için aracını yol kenarına park etti. Hesabından 40 bin TL para çekmesinin ardından aracına binen İpek, 200 metre gittikten sonra sağ arka lastiğin patlak olduğunu fark etti.

Araçtan inen İpek, lastiği değiştirdiği esnada yoldan geçen Asım A. yardım etmek istediğini söyledi. Yardım teklifini kabul eden İpek, yedek lastiği çıkarmak için aracın bagajına gitti. Asım A., bu esnada, ön koltukta içerisinde 40 bin TL olan poşeti alıp, kaçmaya başladı. Parasının çalındığını fark eden İpek, bir süre şüphelinin peşinden koşsa da yakalayamadı. Durumu polise haber veren İpek, olayın şokunu atlatamadı. Polis olayla alakalı soruşturma açarken, hırsızlık anı cadde üstünde olan bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

"ÇALMADIM, TÜRKİYE ÇOK GELİŞTİ"

Çaldığı parayla yakalanan Asım A., hırsızlık yapmadığını ve parayı yolda bulduğunu iddia etti. Sağlık kontrolünden geçirilen Asım A., görüntü alan gazetecilere, "Türkiye artık eski Türkiye değil. Ülkemiz çok gelişti ve büyüdü" dedi. Asım A., emniyetteki sorgusunun sonrasında adliyeye gönderildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal