4 Kişiyi Öldüren Şinasi Gürkan Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

İstanbul'da 4 kişiyi öldüren Şinasi Gürkan işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Gürkan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

08.03.2019-16:36 - (Son Güncelleme: 08.03.2019-16:27) 4 Kişiyi Öldüren Şinasi Gürkan Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi

İstanbul'da 4 kişiyi katleden 1 kişiyi de ağır yaralayan saldırgan Şinasi Gürkan çıkarıldığı mahkeme tarafından "kasten öldürme" suçlaması ile tutuklandı.

Başakşehir ve Esenyurt'ta 4 kişiyi öldüren 1 kişiyi de yaralayan saldırgan Şinasi Gürkan ile olayla alakalı gözaltına alınan 4 kişi sabah saatlerinde emniyetteki işlemlerinin sonrasında Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü'nden çıkartıldı. Çelik yelek giydirilen Şinasi Gürkan ile 4 kişi zıhrlı araca bindirilerek Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

MAHKEME, "KASTEN ADAM ÖLDÜRME" SUÇUNDAN TUTUKLANMASINA KARAR VERDİ

Şinası Gürkan ve 4 kişi savcıya ifade verdi. Cumhuriyet savcısı, Şinasi Gürkan'ı tutuklama isteği ile, kardeşi olan şüpheliyi ise adli kontrol koşulu uygulanması isteği ile mahkemeye gönderdi. 3 şüpheli ise savcılıktan serbest bırakıldı. Mahkeme de "kasten öldürme" suçundan Şinasi Gürkan'ın tutuklanmasına karar verdi. Kardeşi ise adli kontrol şartı konarak serbest kaldı. Şüpheli Şinasi Gürkan'ın savcılık ve hakimlik ifadesinde cinayetleri işlediğini kabul ettiği başka bir şey söylemediği bildirildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal