31 Mart'ta Tekrar Belediye Başkanı Olan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Mazbatasını Aldı

31 Mart seçimlerinde yüzde 59.4 oy olarak 3. kez Sultanbeyli belediye başkanı seçilen Hüseyin Keskin mazbatasını aldı.

11.04.2019-08:54 - (Son Güncelleme: 11.04.2019-08:44) 31 Mart'ta Tekrar Belediye Başkanı Olan Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin Mazbatasını Aldı

31 Mart seçimlerinden zaferle ayrılan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Keskin mazbatasını aldı. Başkan Keskin Mazbata töreninde gerçekleştirdiği konuşmada, bütün Sultanbeylili hemşehrilerine teşekkür etti.

Kendisine oy versin veya vermesin herkesin belediye başkanı olduğunu ifade eden Başkan Keskin, “10 sene süresince yalnızca bize oy verenlerin başkanı olmadık ve herkesi sevgiyle kucakladık. Yeni dönemimizde de aynı düsturumuzu devam ettireceğiz”. biçiminde konuştu.

Belediye Başkanı Hüseyin Keskin 31 Mart seçimlerinden yüzde 59.4 gibi yüksek bir oy alarak zaferle ayrıldı. 2009 senesinde vazifeye gelen Başkan Keskin, gerçekleştirilen törenle mazbatasını alarak 3. dönemine başladı. Diğer yandan her seçimde İstanbul’da AK Parti’ye verilen oy oranı rekorunu elinde tutan Sultanbeyli, bu seçimde de geleneği bozmadı. İstanbul’da AK Parti’ye verdiği yüzde 66’lık İBB oy oranıyla yeni bir rekora imza attı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal