27 Şehirde Kar Tatili! Hangi İllerde Okullar Tatil Edildi?

Şanlıurfa, Hatay, Bayburt, Muş, Gümüşhane, Diyarbakır, Siirt, Bingöl, Şırnak, Adıyaman, Sivas, Erzincan, Kars, Nevşehir, Gaziantep, Tunceli, Artvin ve Van genelinde eğitime bugün ara verildi.

14.02.2020-09:58 - (Son Güncelleme: 14.02.2020-10:15) 27 Şehirde Kar Tatili! Hangi İllerde Okullar Tatil Edildi?

Şanlıurfa, Hatay, Bayburt, Muş, Gümüşhane, Diyarbakır, Siirt, Bingöl, Şırnak, Adıyaman, Sivas, Erzincan, Kars, Nevşehir, Gaziantep, Tunceli, Artvin ve Van genelinde eğitime bugün ara verildi. Kayseri, Ağrı, Mardin, Giresun, Ordu, Rize, Kahramanmaraş ve Bitlis'in birtakım ilçelerinde de kötü hava şartları sebebiyle okullar tatil edildi.

Ülkenin büyük bir kısmında kendini gösteren kötü hava şartları ve kar yağışı sebebiyle ülke genelinde 27 şehirde eğitime ara verildi.

Saat 23.15 itibarıyla, kar yağışının fazla olduğu Şanlıurfa, Hatay, Bayburt, Muş, Gümüşhane, Diyarbakır, Siirt, Bingöl, Şırnak, Adıyaman, Sivas, Erzincan, Kars, Nevşehir, Gaziantep, Tunceli, Artvin ve Van genelinde okullar cuma günü tatil edildi.

KAR TATİLİ VERİLEN İLÇELER

Kayseri'nin Bünyan, Akkışla, Pınarbaşı, Yahyalı, Sarız ve Felahiye ilçelerinde bütün okullar bugün tatil edildi.

Ağrı şehir merkezi ile merkez ilçedeki köyler ile Giresun'un Doğankent ve Çamoluk ilçelerinde kar tatili verildi.

Ordu'nun Mesudiye ve Gürgentepe ilçelerinde, Rize'nin Güneysu, Çamlıhemşin, Hemşin, Pazar, Ardeşen ve Fındıklı ilçelerinde bugün ilk ve orta seviyeli okullarda kar tatili verildi.

Bitlis'in Ahlat, Adilcevaz, Güroymak, Mutki ve Hizan ilçeleri ile bu ilçelerin köylerinde kar yağışı sebebiyle okullar tatil edildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal