210 Dolandırıcılık Suçundan Aranan Zanlı Yakalandı

37 ilde 210 dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Abdurrahim Latifoğlu'nu yakalayarak, gözaltına aldı.

27.11.2019-17:18 - (Son Güncelleme: 27.11.2019-17:04)

İstanbul Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği Mobil Park Polisleri, 15 günlük bir soruşturmadan sonra, 37 ilde 210 dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan Abdurrahim Latifoğlu'nu yakalayarak, gözaltına aldı.
Öncelik İstanbul olmak üzere İskenderun, Bursa, İzmir, Ankara, Kocaeli, Sakarya, Antalya, Çanakkale, Konya, Isparta, Sivas, Elazığ, Afyon, Erzincan gibi şehirlerde birçok vatandaşı dolandırmasıyla tanınan Latifoğlu'nun 5 yıl boyunca dış görünüşünü değiştirerek kaçtığı tespit edildi.
Bayrampaşa Mobil Park Polisi, yakalamayı başardığı şüphelinin adres olarak 15 ayrı yeri beyan ettiğini, 5 yıl boyunca güvenlik kameraları bulunan yerlerden geçerken yüzünü sakladığını ve kendisini durdurup kimlik soran polis ya da jandarma ekiplerine, kimliğinin yanında olmadığını dile getirdiği ve yaşından dolayı inandırmayı başardığını belirledi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal