2 Çocuğunu Çekiçle Öldüren Babaya 2 Kez Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Verildi

İstanbul Üsküdar'da 2 çocuğunu çekiçle öldürüp bir çocuğunu da yaralayan cani baba hakkında karar verildi. Vicdansız adama 2 defa ağırlaştırılmış müebbet ve 20 yıl hapis cezası verildi.

18.04.2019-14:47 - (Son Güncelleme: 18.04.2019-14:41) 2 Çocuğunu Çekiçle Öldüren Babaya 2 Kez Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Verildi

Üsküdar'da 2 çocuğunu öldüren, 1 çocuğunu da yaralayan baba Aslan Güleryüz, "altsoydan akrabayı bilerek öldürme ve bilerek öldürmeye teşebbüs" suçlarından 2 defa ağırlaştırılmış müebbet ve 20 sene hapis cezasına çarptırıldı.

Üsküdar'da 9 Ağustos 2017 tarihinde çocukları 22 yaşındaki Ahmet Güleryüz, 21 yaşındaki Onur Güleryüz'ü çekiçle vurarak ve bıçaklayarak katleden, 18 yaşındaki Orçun Güleryüz'ü ise yaralayan baba Aslan Güleryüz'ün yargılandığı davanın karar duruşması yapıldı.

"BEN BU İŞİ İSTEYEREK YAPMADIM, ÇOK PİŞMANIM"

Anadolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya tutuklu sanık Aslan Güleryüz cezaevinden getirildi. Sanığın eşi Songül Güleryüz, kızı Nur Kıyak ile katılan avukatı Özgür Akkaş da salonda hazır bulundu.

Esas hakkındaki savunması sorulan sanık Aslan Güleryüz, "Pişmanım" dedi. Son sözünde ise, "Ben bu işi bilerek yapmadım, çok pişmanım. Bu olaya neden olan Mustafa Güleryüz ve Songül Güleryüz'dür" dedi.

2 KEZ AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VE 20 YIL HAPİS

Davayı karara bağlayan mahkeme heyeti, sanık Aslan Güleryüz'ü çocukları Ahmet ve Onur Güleryüz'ü öldürmesi nedeniyle, "altsoydan akrabayı bilerek öldürme" suçundan 2 defa ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum etti. Oğlu Orçun Güleryüz'e dönük eyleminden sebeple ise önce ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan sanık, eylemin teşebbüs aşamasında kalması sebebiyle üst sınırdan 20 sene hapis cezası aldı. Sanığın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal