15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Yol Onarım Çalışması Başladı

İstanbul'da 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde yol bakım çalışmaları başladı. 17 Ağustos'a kadar devam edecek olan çalışmalarda trafik 2'şer şeritten verilecek.

27.06.2019-08:49 - (Son Güncelleme: 27.06.2019-08:45)

27 Haziran-17 Ağustos tarihleri arasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gerçekleştirilecek bakım onarım çalışmaları gece yarısı itibariyle FSM'de başladı. İki kıta arası geçişler 2'şer şeritten yapılıyor.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 17 Ağustos'a dek sürecek olan onarım çalışmaları için köprüyü kullanacak olan vatandaşlardan anlayış bekleyen İstanbul Valiliği paylaştığı açıklamada, "Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 27 Haziran-17 Ağustos arasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve FSM'de kapsamlı bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirilecek. Bazı şeritler trafiğe kapatılacak. Sürücülerimizden anlayış bekliyor, alternatif yolların kullanılmasını rica ediyoruz" sözlerine yer verildi.

TRAFİK YOĞUNLUĞU OLUŞTU

Onarım çalışmalarının ilk gününde FSM Köprüsünü kullanmak isteyen vatandaşlar uzun araç kuyrukları meydana getirdi. Asya'dan Avrupa'ya, Avrupa'dan Asya'ya geçişler 2'şer şeritten yapılırken Avrupa'dan Asya yönüne olan dört şeritte gece yarısından itibaren trafiğe kapatıldı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal