11 Yaşındaki Zeynep'i Öldüren Zanlı: Onu Eşime Benzettim

Geçtiğimiz Mart ayında Kırklareli'nde kuzeni Zeynep'i öldüren Kerem S.'nin ifadesi kan dondurdu. Zanlı Zeynep'i eşine benzettiğini söyledi.

01.05.2019-11:15 - (Son Güncelleme: 01.05.2019-16:44)

Kırklareli'nde geçen Mart ayında 11 yaşındaki kuzeni Zeynep Esin'i başına tuğla ile vurarak öldürdüğü suçlaması ile yargılanan Kerem S.'nin (28), minik Zeynep'i eşiyle karıştırdığını ifade ettiği bildirildi. Kerem S.'nin olay anını aldığı ilaç ve alkol sebebiyle hatırlamadığını fakat cinayetten pişman olduğunu ifade ettiği bildirildi.

Kırklareli Merkez'de geride bıraktığımız Mart ayında kuzeni Zeynep Esin'i başına tuğla ile vurarak öldüren Kerem S.'nin mahkemedeki yargılanmasında farklı ifadeler verdiği meydana çıktı. İlk olarak Zeynep Esin'i iterek yere düşürdüğünü, başına tuğla ile vurmadığını ifade eden Kerem S., aynı mahkemede daha sonra olay anına yönelik hiçbir şey hatırlamadığını söyledi.

EŞİNE BENZETMİŞ

Bütün bunların haricinde cinayetle alakalı Kerem S.'nin söylediği en dikkat çeken bölüm ise Zeynep'in öldürülme anı oldu. Kerem S.'nin metruk binaya Zeynep'le nasıl gittiğini hatırlamadığını fakat daha sonra Zeynep'i boşanmak üzere olduğu eşi T.S'ye benzettiği bildirildi. Kerem S'nin ifadesinde "Zeynep'i eşime benzetmiş olabilirim. Eşim zannettiğim Zeynep'e boşanma ile alakalı bir şeyler söyledim. Çocuğumun olduğunu, niçin benden ayrılmak istediğini sordum" dediği kaydedildi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal