Güncel anket sonuçları açıklandı: Ordulu vatandaşlar Belediye Başkanını seçti

31 Mart yerel seçimler öncesi anket şirketi Ada Araştırma, vatandaşlara “Bu pazar bir yerel seçim olsa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için oyunuzu hangi adaya vereceksiniz?" sorusunu yöneltti. İşte 7 bin 500 kişinin katıldığı anketin sonucu…

02.03.2024-20:23 - (Son Güncelleme: 02.03.2024-20:44) Güncel anket sonuçları açıklandı: Ordulu vatandaşlar Belediye Başkanını seçti

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi siyasi partiler yoğun bir mesailerine devam ediyor. Bunun yanında anket şirketleri de 81 ilde yarışacak olan Büyükşehir Belediye Başkan adayları için anketlerine devam ediyor. 

Mehmet Hilmi Güler zirvede yer aldı

Ada Araştırma Grubu, Ordu’nun seçim nabzını ölçtü. Ordu'da yaşayan 7 bin 500 seçmene,  "Bu pazar bir yerel seçim olsa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı için oyunuzu hangi adaya vereceksiniz?" sorusunu yöneltti. Binlerce kişinin katıldığı anket sonucu ise şaşırtmadı. Ordulu vatandaşlar oylarını Mehmet Hilmi Güler’den yana kullandı.  mevcut Belediye Başkanı olan Ak Parti’den Mehmet Hilmi Güler, oyların yüzde 51,8’ini alarak birinci sıraya yerleşti.

Anket sonuçları

Enver Yılmaz ikinci sırada 

Güler’in hemen arkasından İYİ Parti’den Enver Yılmaz ise oyların yüzde 29,7’sini alarak ikinci sırada yer aldı. Üçüncü sırada CHP’den Zekai Sana 14,4 ve Yeniden Refah Partisi’nden Adem Ağca oyların yüzde 3,2’sini almasını bildi.


Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal