Rusya'da yasak aşk yaşayan 33 yaşındaki Natalia Vazina, günah içerisinde yaşamaktan utandığını dile getirerek -15 derecede 3 çocuğunu çırılçıplak bir halde ormana bıraktı. Kendisi ile ilgili soruşturma açılan Natalia Vazine, cinayete teşebbüs suçundan yargılanacağı ifade edildi.
Rus milyarder Ilya Klyuev'in kız arkadaşı 33 yaşında olan Natalia Vazina, günah içinde bir hayat sürmekten utandığını belirterek biri daha 11 aylık olan 3 çocuğunu çırılçıplak soyarak -15 derece soğukta ormana bıraktı.
3 çıplak çocuğu ormanda bulan bir kadın, olayı hemen emniyet güçlerine bildirdi.
Hastaneye kaldırılan çocuklardan on yaşındaki Lura, komaya girdi.
Natalia ile birliktelik yaşayan milyarder, karısından ayrılamayınca ona ve 3 çocuğuna lüks bir ev tuttu.
İddialara göre birlikteliğinden sonra dine yönelen Natalia, yaşadığı birlikteliğin günah olduğunu anlamış ve bundan dolayı evlatlarını soğuk havaya aldırış etmeden ormana atmış.
Kendisi ile ilgili öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla dava açılan cani anne Natalia, ruh sağlığı muayenesine girecek.
Çocukların bırakıldığı yerde Natalia'nın turuncu arabasını bulan emniyet güçleri, donma kaynaklı ayak ile bacaklarında hasar meydana gelen Natalia'yı hastaneye götürdü.
Dehşet veren olayın ardından Rus milyarder, 3 çocuğunun velayetini üzerine almayı istedi.