Gümüşhane'de deprem! Valilik'ten açıklama geldi

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde gece sularında 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Gümüşhane valisi, olayla ilgili açıklama yaptı. İşte detaylar...

18.12.2023-09:05 - (Son Güncelleme: 18.12.2023-17:59) Gümüşhane'de deprem! Valilik'ten açıklama geldi

Gümüşhane’de dün gece saatlerinde Deprem meydana geldi.

Gece sularında meydana geldi

AFAD’dan yapılan açıklamada; saat 01.15’te Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği duyuruldu. Başta Bayburt olmak üzere çevre illerde de hissedilen depremin derinliği 15.03 kilometre olarak ölçüldü. Deprem Kelkit’e 68 kilometre mesafedeki Erzincan merkezde de hissedildi. Erzincanlı vatandaşlar kısa süre panik yaşadı. Yaşanan depremde Erzincan sınırlarında herhangi can ve mal kaybı olmadığı belirtildi.

Deprem

Vali konuyla ilgili açıklama yaptı

Gümüşhane Valisi Alper Tanrısever, Kelkit ilçesinde meydana gelen 4,3 şiddetindeki depremde ilk etapta olumsuz bir durum olmadığını, saha tarama çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Tanrısever, Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gümüşhane Kelkit merkezli 4,3 şiddetinde bir deprem meydana gelmiştir. İlk etapta karşılaşılan olumsuz bir durum yoktur. Saha tarama çalışmalarımız devam etmektedir. Hepimize geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun." ifadelerini kullandı.


Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal