Gülümse Kaderine dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Yakın zamanda izleyici karşısına çıkacak olan Gülümse Kaderine dizisinin uyarlama olup olmadığı da dizi ile ilgili merak edilenler arasında yer alıyor. Sosyal medyada da sık konuşulan diziler arasında bulunan Gülümse Kaderine dizisi uyarla mı? İşte detaylar...

26.04.2022-19:43 - (Son Güncelleme: 26.04.2022-19:43) Gülümse Kaderine dizisi uyarlama mı, gerçek hikaye mi?

Gülümse Kaderine dizisi yakın zamanda FOX TV'de izleyici karşısına çıkacak Başrollerinde Mine Tugay ve Bahar Şahin gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizi ile alakalı merak edilen birçok konu bulunuyor. Dizinin ne zaman başlayacağı, hangi kanalda yayınlanacağı, hangi gün izleyici karşısına çıkacağı, kadrosunda kimlerin yer aldığı merak ediliyor. Biz de bu haberimizde sizlere konuya ilişkin merak edilenlere yanıt verdik. Gülümse Kaderine dizisi ile alakalı bilgi almak isteyenler haberimizi okuyabilir.

FOX TV, her sezon olduğu gibi bu sezonda birbirinden farklı dizilerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Kanalın bünyesine ekleyeceği yeni dizi ise Gülümse Kaderine adlı dizi olacak. Dizi daha proje aşamasında iken bile oldukça ilgi gördü. Dolayısıyla izleyiciler diziyle alakalı birçok şey merak etmeye başladı.

Geçtiğimiz günlerde Gülümse Kaderine adlı dizinin FOX TV'de yayınlanacağı duyuruldu. Proje daha ilk başında ismini Masum ve Güzel olarak belirlemişken daha sonradan dizinin ismi değiştirildi. Avşar Film imzası ile izleyici karşısıma geçecek olan Gülümse Kaderine'nin yönetmenliğini Aytaç Çiçek üstleniyor. Dizinin senaryosunu ise Burcu Över kaleme alıyor. Dizinin kadrosunda ise Bahar Şahin, Mine Tugay, Sude Zülal Güler, Doğan Bayraktar, Erkan Meriç, Burak Sergen, Ahu Sungur, Yalçın Hafızoğlu, Aslı Sümen, Ülkü Hilal Çiftçi, Nazan Diper, Aslı Samat, Gamze Demirbilek, Sevinç Kumaş, Aysima Zeynep Erişir ve Alina Akçay gibi isimler yer alıyor.

Gülümse Kaderine

Gülümse Kaderine dizisinin konusu ne?

Yakın zamanda FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Gülümse Kaderine dizisi henüz proje aşamasında olmasına rağmen geniş bir kitle tarafından ilgi gördü. Dolayısıyla izleyiciler dizi ile alakalı birçok konuyu araştırmaya başladı. İlk önce Masum ve Güzel ismi ile izleyici karşısına çıkacağı söylenirken daha sonra dizinin adı Gülümse Kaderine olarak değiştirildi. Dizinin ana temasında ise yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayat hikayeleri anlatılıyor. Dizinin oldukça geniş bir izlyeici kitlesine hitap edeceği düşünülüyor.

Gülümse Kaderine dizisi uyarlama mı?

Dizi ile alakalı en çok merak edilenlerden biri de uyarlama olup olmadığıdır. Dizinin uyarlama olduğu ile alakalı net bir bilgi bulunmamaktadır. Şuan için özgün bir senaryo ile yola çıkıldığı söylenebilir.

Gülümse Kaderine ne zaman başlayacak?

FOX TV'de yayınlanacak olan dizinin başrolünde Mine Tugay, Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler gibi başarılı isimler yer alırken dizinin ne zaman başlayacağı ise en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Dizinin ne zaman başlayacağına ilişkin net bir tarih verilmezken yakın zamanda başlaması bekleniyor.

Gülümse Kaderine hangi kanalda yayınlanacak?

Merakla beklenen dizi ilk ortaya çıktığında Masum ve Güzel olarak yayınlanacaktı. Lakin sonrada isminin Gülümse Kaderine olmasına karar verildi. İzleyiciler dizinin ne zaman başlayacağının yanı sıra hangi kanalda yayınlanacağını da araştırmaya başladı. Dizi, yakın zamanda FOX TV'de izleyici karşısına çıkacak.

Gülümse Kaderine hangi gün yayınlanacak?

Yakın zamanda FOX TV üzerinden izleyici karşısına çıkacak olan dizi İstanbul'da çekiliyor. Genel olarak dram içerikli dizide birbirinden başarılı oyuncular bulunuyor. Diziyi merak eden kitle dizinin hangi günler yayında olacağını da araştırıyor. Başrollerinde Mine Tugay, Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler'in yer aldığı dizinin yayınlanacağı gün henüz paylaşılmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal