Gülümse Kaderine dizisi neden final yaptı, yeniden başlar mı?

Fox TV'de yayın hayatına başlayan Gülümse Kaderine isimli dizi final kararı aldı. Dizinin izleyicileri ise dizinin neden final kararı aldığını araştırırken aynı zamanda yeniden başlayıp başlamayacağını da merak ediyor. Peki, Gülümse Kaderine dizisi neden final yaptı, yeniden başlar mı? İşte, Gülümse Kaderine dizisinin yol haritası..

25.05.2022-19:53 - (Son Güncelleme: 25.05.2022-19:53) Gülümse Kaderine dizisi neden final yaptı, yeniden başlar mı?

Avşar flm imzalı olan ve FOX TV ekranlarında izleyicierle buluşan Gülümse Kaderine isimli dizi final yapma kararı aldı. Dizinin izleyicileri dizinin neden böyle bir karar aldığını merak etmeye başladı.

İlk bölümü 27 Nisan tarihinde yayınlanan ve yönetmenliğini Aytaç Çiçek'in yaptığı dizinin senaryosu ile Burcu Över'in kaleminden çıkıyor. Başrollerinde Mine Tugay, Burak Sergen, Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler'in yer aldığı ve dram türü konunun işlendiği Gülümse Kaderine dizisinin 5. bölüm ile ekranlara veda edeceğini duyurdu.

Gülümse Kaderine dizisi neden final yaptı

Gülümse Kaderine dizisi neden final yaptı?

Gülümse Kaderine isimli dizinin yaz sezonundan önce yayın hayatına başlarken yaz sezonunda devam edeceği öngörüsü vardı. Fakat, yayınlanan bir haberde dizinin 5. bölümünde ekranlara veda edeceği öğrenildi. Dizinin reyting sıralamasına takıldığı ve bu yüzden final yapma kararı aldığı öğrenilirken istenen başarıyı yakalamayan dizinin yeni bölümlerinin çekilmeyeceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayatının anlatıldığı Gülümse Kaderine dizinin kast seçiminde hem genç oyunculara hem de tecrübeli oyuncular bir araya getirilmişti. Birbirinden genç ve başarılı oyuncuların bulunduğu dizini izleyiciler tarafından tutulma ihtimalinin olacağı öngörülürken senaryonun çok bilinen bir konu olması ve izleyicilerin diziyi pek benimsememesi izlenme oranını düşürdü ve dizinin bitirilmesine neden oldu.

Gülümse Kaderine dizisi neden final yaptı

Gülümse Kaderine dizisi yeniden başlar mı?

Gülümse Kaderine adlı dizinin tekrar başlama ihtimalinin söz konusu olmadığı öğrenildi. Ekranlara geldiği ilk günden beri reytinglerde üst sıralara çıkamayan dizinin izlenme oranlarının düşüklüğü Fox TV'nin final kararı almasını sağladı. Yaz sezonu boyunca eski bölümlerinin yeniden yayınlanabileceği belirtilirken Gülümse Kaderine dizisinin tekrar başlama ihtimali kesinlikle olmadığı ifade edildi.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal