03.06.2022-15:23 (Son Güncelleme:03.06.2022-17:01)


1

Geçtiğimiz akşam bir ödül törenine katılan Gülşen, tekerlekli sandalye ile sahneye gitti. Tekerlekli sandalye ile kamera karşısına çıktı.



2

Gülşen, çektiği fotoğrafları "Otriş giyip Bülent Ersoy'dan neyim eksik demez mi?" notu ile sosyal medya hesabından yayınladı.



3

Gülşen’in görüntülerini gören Engelsiz Yaşam Derneği başkanı ve başkan yardımcısı sessiz kalmadı. Hukuki süreç başlatacaklarını belirttiler.



4

Engelsiz Yaşam Vakfı Başkan Yardımcısı Av. Edip Öner, telefonla bağlandığı haber programında görüntülerle ilgili "Bülent Hanım'ın rahatsızlığı nedeniyle tekerlekli sandalye kullanması gayet insani bir durum. Ancak Gülşen' in bu davranışı takındığı bu tavır, engelli kardeşlerimizi rencide eden bir durum ve engelli kardeşlerimizi son derece yaralamıştır. Bunu vakıf yönetimindeki arkadaşlarla, Tayyar Bey de vakıfta hep birlikte değerlendireceğiz. Sonuçta biz toplumda önünde engel olan herkes adına bir şeyler yapmaya ve kamu yararı sağlamaya çalışıyoruz. Dolayısıyla engelli kardeşlerimizi rencide eden bu duruma karşı da hukuki bir yola girebilir miyiz vakıf olarak değerlendirip yola çıkabiliriz" yorumlarında bulundu.



5



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr